Цікаве

Соус для піци: ключова роль простого інгредієнта

Смачна піца з різними начинками — актуальний варіант для маленької або великої компанії. Смакові якості готової страви залежать не тільки від інгредієнтів, а й від правильного соусу. Кожна піца Domino’s Pizza готується з урахуванням цих знань.

У чому секрет ідеального соусу та як він впливає на смак?

Італійські шеф-кухарі стверджують, що найбільш поширена помилка багатьох початківців-піцейоло — недооцінювання важливості соусу або, навпаки, перебільшення його значущості. В кожній страві важливий баланс складових: еластичне тісто, вдала композиція інгредієнтів, оптимальний час запікання.

Слід пам’ятати, що соус безпосередньо впливає на смак — він повинен відчуватися, але не перебивати інші інгредієнти. Пікантний, але не «важкий», гострий, але не опалюючий, в міру солодкуватий — важливо дотримуватися золотої середини.

Які соуси використовують у Domino’s Pizza?

Піцейоло доставки Domino’s готують 4 види соусів для піци: «Domino’s», «Часниковий», «Альфредо» та «Барбекю». Рецепт «Domino’s» розробив у 1960 році Том Монаган — засновник мережі піцерій. Творці не розповідають, що саме входить до складу. Відомо тільки, що там точно є томати, сіль і перець.

«Альфредо» виконаний на основі вершків і двох видів сиру, «Барбекю» — це томати і спеції, а до складу класичного «Часникового» входять вершки та борошно.

Кухарі Domino’s Pizza вважають, що соус повинен доповнювати загальну картину, підкреслювати основну її ідею, але не виходити на перший план. Саме тому піца Domino’s користується такою популярністю.

Переваги Domino’s Pizza

Відвідати піцерію або замовити доставку можуть жителі кількох міст України: Києва та області, Львова, Одеси та Вінниці. Більшість клієнтів виділяють наступні вагомі переваги food-сервісу:

  • висока якість продуктів;
  • швидка доставка;
  • великий асортимент піци;
  • багато начинки;
  • вигідні пропозиції та акції.

Ще одна важлива перевага — професіоналізм і лояльність менеджерів при вирішенні будь-яких питань з клієнтами. Замовляючи піцу з доставкою, будьте впевнені, що отримаєте гарячу смачну страву.

Back to top button