Цікаве

Sony разом з Honda презентували оновлений прототип Afeela

Sony разом з Honda презентували оновлений прототип Afeela

Фото: Afeela
представлена вдосконалена версія прототипу Afeela

Японська корпорація Sony спільно з Honda продемонстрували на виставці CES 2024 вдосконалену версію електромобіля Afeela.

На виставці CES-2024 у Лас-Вегасі представили новий електромобіль Afeela. У виробництво він надійде у 2025 році.Про це повідомляє Autoua.

Відомо, що цей фінальний прототип Afeela і очікується, що саме так буде виглядати серійний автомобіль японської компанії Sony, яка розробляє його спільно з Honda – для цього було створено спільне підприємство Sony Honda Mobility.

Що стосується електромобіля, то він отримав оновлений дизайн, змінений передній і задній бампери, нові фари і стойки. Розміри авто збільшилися, але кабіна залишилася практично без змін.

Afeela також тепер має традиційні бічні дзеркала, а не камери, як у попередній версії.

Крім того, інтер’єр отримав кілька помітних оновлень. Кермо виконано у вигляді штурвала, а дисплей розтягнувся на всю ширину передньої панелі. Задні пасажири також мають окремі монітори.

Afeela працює на двохмоторній системі повного приводу сумарною потужністю 483 л. Автомобіль оснащений літій-іонною батареєю потужністю 91 кВт-ч і має можливість швидкої зарядки 150 кВт.

Раніше повідомлялося, що у продаж надійшов седан Toyota Camry нового покоління.

Nissan представив сімейний електромобіль

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button