Цікаве
Соковита куряча грудка для бутербродів (для салату)
Содержание
Продукти для блюда
- 800 гр. курячої грудки
- 1 ч.л рік
- суміш перців
- 1 ч.л. каррі
- 2 ст. рослинного масла
Як готувати?
Курячі грудки обтираємо сіллю, спеціями і олією.
Щільно загортаємо у фольгу.
Запікаємо в духовці 35 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія.
Потім розкриваємо фольгу і даємо злегка зарум’янитися зверху (5-7 хвилин).
Якщо є, краще увімкнути верхній гриль або конвекцію.
Така куряча грудка ідеально підійде і для бутербродів, і для будь-якого салату як інгредієнт.
Відеоурок