Цікаве

Соковита куряча грудка для бутербродів (для салату)

Соковита куряча грудка для бутербродів (для салату)

Содержание

Продукти для блюда

  • 800 гр. курячої грудки
  • 1 ч.л рік
  • суміш перців
  • 1 ч.л. каррі
  • 2 ст. рослинного масла

Як готувати?

Курячі грудки обтираємо сіллю, спеціями і олією.

Щільно загортаємо у фольгу.

Запікаємо в духовці 35 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія.

Потім розкриваємо фольгу і даємо злегка зарум’янитися зверху (5-7 хвилин).

Якщо є, краще увімкнути верхній гриль або конвекцію.

Така куряча грудка ідеально підійде і для бутербродів, і для будь-якого салату як інгредієнт.

Відеоурок

Back to top button