Цікаве

Смажена моцарелла із солодким соусом

Продукти для блюда

  • сир моцарела — 200 гр.
  • яйця – 2 шт.
  • мука — 5 ст.л.
  • панірувальні сухарі — 100 гр.
  • олія для смаження
  • солодкий соус (брусничний/малиновий/журавлинний)

Як готувати?

Нарізаємо моцареллу на брусочки розміром приблизно 1х1 см.

У ємність розбиваємо 2 яйця і добре збиваємо.

Беремо ще 2 ємності – в одну насипаємо борошно, в другу панірувальні сухарі.

Кожен брусочок моцарели добре обвалюємо спочатку в яйці, потім у борошні.

Потім знову в яйці і в борошні, так краще схопитися паніровка і сир не витікає при обсмажуванні.

Після борошна обвалюємо ще раз в яйці і потім добре обвалюємо в панірувальних сухарях.

У сотейнику добре розігріваємо олію і відправляємо туди палички.

Смажимо до золотистого кольору.

Подаємо сирні палички з солодким соусом (малиновим, журавлинним, брусничним).

Смачного!

Відеоурок

Back to top button