Цікаве
Смажена моцарелла із солодким соусом
Продукти для блюда
- сир моцарела — 200 гр.
- яйця – 2 шт.
- мука — 5 ст.л.
- панірувальні сухарі — 100 гр.
- олія для смаження
- солодкий соус (брусничний/малиновий/журавлинний)
Як готувати?
Нарізаємо моцареллу на брусочки розміром приблизно 1х1 см.
У ємність розбиваємо 2 яйця і добре збиваємо.
Беремо ще 2 ємності – в одну насипаємо борошно, в другу панірувальні сухарі.
Кожен брусочок моцарели добре обвалюємо спочатку в яйці, потім у борошні.
Потім знову в яйці і в борошні, так краще схопитися паніровка і сир не витікає при обсмажуванні.
Після борошна обвалюємо ще раз в яйці і потім добре обвалюємо в панірувальних сухарях.
У сотейнику добре розігріваємо олію і відправляємо туди палички.
Смажимо до золотистого кольору.
Подаємо сирні палички з солодким соусом (малиновим, журавлинним, брусничним).
Смачного!
Відеоурок