Цікаве

Слава Дьомін розповів, яку традицію відновив цього року

Шоумен, блогер Слава Дьомін виховує тринадцятирічного сина Влада від ексдружини Ксенії, з якою розлучився в січні 2021-го.  За лаштунками шоу “Хто зверху?” радіоведучий розповів, що відновив улюблену довоєнну традицію з сином.

Слава Дьомін про стосунки з сином

Шоумен зізнався, що  до повномасштабної війни він з Владом часто подорожував. Вони  відкривали для себе багато красивих місць нашої країни. Втім після початку масованої російської військової агресії в лютому 2022 року, на тривалий час подібне дозвілля зіркової родини зійшло нанівець.

“Цього року вирішили відновити цю традицію. Тепер кожні вихідні виїжджаємо кудись із Владом, і я показую йому Україну. Ми вже обʼїздили всю Київщину, а деякі місця в області відвідували не один раз. Я переконаний, що відпочивати потрібно. Адже психологи постійно наголошують, що важливо відволікатися, аби не зʼїхати з глузду”, — зауважив Дьомін.

Шоумен наголошує, що не обов’язково влаштовувати супергучні вечірки чи робити дорогі покупки. Дьомін радить за можливістю виїжджати в нові місця або на природу. Відпочинок біля річки, в лісі чи навіть у найближчому парку завжди заряджає енергетично, підсумував шоумен.

Back to top button