Світ

Авіація Ізраїлю завдала ударів по цілях Хезболли в Лівані

Авіація Ізраїлю завдала ударів по цілях Хезболли в Лівані

Фото: Вікіпедія

F-35I Повітряних сил Ізраїлю

Цілями цієї атаки були, серед іншого, сховища зброї бойовиків, заявили представники ЦАГАЛ.

Ізраїльська військова авіація цієї ночі завдала серії ударів по об’єктах радикального угруповання “Хезболла” на території Лівану як всередині країни, так і на півдні. Про це заявила Армія оборони Ізраїлю (ЦАГАЛ) на своєму Telegram-каналі.

Цілями цієї атаки були, серед іншого, сховища зброї бойовиків. Під ударами опинились райони семи населених пунктів у Лівані.

“Вночі IAF (ЦАГАЛ) завдав ударів по кількох терористичних цілях… включаючи сховища зброї та інфраструктуру терористів у районах Чабріха, Бордж Ель Чмалі та Бекаа, Кфаркела, Раб Ель Талатін, Хіам, і Тайр Харфа”, – йдеться в заяві ізраїльських військових.

Перед тим ізраїльське видання The Times of Israel писало, що ліванські ЗМІ повідомляли про авіаудари ЦАГАЛ в кількох районах південного Лівану, включно з Аббасією, Хіямом і Кафр-Кіла. А перед тим – про атаки по місту Бурдж-ель-Шемалі, що розташоване приблизно за три кілометри від Тира.

У мережі з’явилися кадри із ймовірними ізраїльськими авіаударами по території Лівану у ніч проти 28 липня.

Як ми вже писали раніше, угруповання Хезболла завдало ракетного удару по Голанських висотах. Боєприпаси вибухнули  в районі Мадждал-Шамса і вбили принаймні 10 осіб.

В Білому домі відреагували на удар по Ізраїлю

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 − two =

Back to top button