Цікаве

Siri злила в Мережу день нової презентації продукції Apple

Голосовий помічник Siri заявила, що наступна презентація з нагоди запуску нової лінійки продукції Apple відбудеться вже через тиждень.

При зверненні до голосового помічника “Коли буде наступний захід Apple”, вона відповіла, що “20 квітня” . При цьому журналістам вдалося отримати таку ж відповідь на пристрої, пов’язаному з ідентифікатором Apple ID в США.

Як пише видання, компанія Apple зазвичай оголошує про свої заходи із запрошеннями, що розсилаються за тиждень, тобто новини мають стати офіційними пізніше сьогодні.

“Спеціальний захід відбудеться у вівторок, 20 квітня, в Apple Park в Купертіно (Каліфорнія). Ви можете отримати всі подробиці на Apple.com”, – каже Siri.

Однак, натиснувши на посилання, користувач потрапить на стандартну цільову сторінку Apple Event, де заходу нема в списку.

Недавні чутки вказують, що в квітні відбудеться дебют нових моделей планшетів iPad Pro. Наприклад, Bloomberg повідомляв, що 12,9-дюймовий iPad Pro стане першим пристроєм Apple з міні-світлодіодним екраном, що дозволить йому забезпечувати високу контрастність без ризику вигоряння, пов’язаного з OLED-дисплеями.

Також ходять чутки, що Apple близька до запуску давно обіцяного AirTags – пристроїв відстежування місцеположення, які повинні дозволити користувачам відстежувати об’єкти за допомогою програмного забезпечення Apple Find My. Вони повинні були з’явитися 2020 року, але так і не вийшли на ринок.

Джерело: The Verge

Back to top button