Цікаве

Що заважає сильним та незалежним жінкам створити щасливі стосунки: відповідь експерта

Успішна кар’єра, хороша зарплата, свій будинок, автомобіль, але чомусь досі одна… Раніше ми розповідали, що вчені вже знайшли спосіб, як впоратися із самотністю. Ведучий проєкту “Я везу тобі красу” Юрій Царьов розібрався, у чому причина самотності сильних жінок, передає 1News.

У чому причина

“Я і поличку можу сама прибити, і розетку полагодити, і колесо поміняти” – про свої вміння розповіло вже чимало героїнь мейковер-шоу “Я везу тобі красу”. І часом це доводиться робити не тому, що немає чоловіка поруч, просто він робить не так, як треба, а потім раптом зникає.

Жінкам заважає звичка все контролювати та тягнути ковдру на себе, – пояснив стиліст. – Чоловіки цього не люблять і втікають. Такій жінці потрібно віддавати кермо влади партнеру і довіряти йому.

Що робити

Чинити як жінка, тобто навчитися відпускати ситуацію, можна за допомогою порад учительки аргентинського танго.

Яке завдання партнерки? Не метушитися і не робити того, що не пропонує партнер, – радить танго-терапевтка Емма Кологривова. – Коли відчуваєш партнера та довіряєш йому, тоді виходить дуже гарний танець. Це ж працює і в стосунках.

Нерідко сильна і незалежна на роботі, така жінка в стосунках поводиться як дівчинка.

Але коли жінка демонструє, що вона маленька, то чоловік реагує на неї як на дівчинку, а не як на сексуальну та привабливу жінку, – зауважив цю помилку в поведінці деяких героїнь арткоуч Юрій Царьов.

Тобто чоловік бере на себе роль батька чи старшого друга і не бачить у жінці партнерку для стосунків.

Якщо говорити про зовнішність, то бувають крайності: або дуже багато яскравих акцентів в образі, які транслюють: “Зверніть на мене увагу! У мене давно немає стосунків”, або сірий і непримітний одяг.

Коли жінка не вважає себе красивою і постійно шукає в собі якісь вади, то вона й одяг вибирає скромний та непомітний, – пояснив топстиліст Юрій Царьов. – А я бачу таку жінку в розкішній сукні, на підборах, яка йде і несе себе, впевнена у тому, хто вона є насправді.

Одна з експерток шоу “Я везу тобі красу” стилістка-візажистка Марина Борщевська – сильна, але водночас неймовірно жіночна, незалежна, але перебуває у щасливих стосунках. Її порада була дуже доречна для однієї з учасниць проєкту.

Коли жінка сильна та незалежна, їй складно знайти ще більш незалежного чоловіка. Тому іноді потрібно дозволити собі бути слабкою, ніжною, жіночною, – розповіла стилістка-візажистка Марина Борщевська. – І тоді обов’язково знайдеться той, хто захоче вас оберігати.

 

Back to top button