Що потрібно зробити із кабачками, баклажанами та перцем перед тим, як заморозити
Деякі овочі краще не відправляти на зберігання у морозильну камеру у свіжому вигляді.
Після того як ви дістанете їх з морозильної камери та дасте льоду відтанути, смак таких продуктів матиме мало спільного з натуральними плодами.
Однак це зовсім не означає, що кабачки або баклажани не можна заморожувати. Але перед цим вони повинні пройти попередню підготовку.
Подробиці
Зріжте з баклажан шкірку та відваріть у воді з додаванням солі протягом 10-15 хвилин з моменту закипання.
Після цього слід дочекатися, доки вода стіче, перекласти в пакети та заморозити.
Щоб заморозити кабачки, необхідно очистити їх від шкірки, нарізати кубиками та злегка обсмажити з додаванням невеликої кількості олії.
Достатньо потримати кабачки на плиті хвилин 15-20, а потім розфасувати і заморозити.
Перець запечіть в духовці протягом 30 хвилин, потім заморозьте, після розморозки це готовий до споживання продукт.