Цікаве

Що потрібно встигнути зробити у вересні: чек-лист

Літо майже закінчилося, але це не привід засмучуватися. 1News розповідає ідеї класних активностей, які можна здійснити тільки цього вересня.
Не сумуйте, адже вересень – прекрасний місяць, який точно буде теплим і веселим.

1. Почати вчитися

Реклама

1 вересня – День знань. Навіть якщо ти вже давно дипломований фахівець, це не означає, що варто зупинятися в розвитку. На початку вересня стартує багато навчальних курсів: танці, йога, іноземні мови. Приєднуйся!

2. Поринути у світ Comic Con Ukraine 2021

4-5 вересня після довгої перерви в Києві пройде найяскравіший і масштабний фестиваль Арт-заводу “Платформа”. Comic Con Ukraine – це справжня феєрія для фанатів коміксів, манги, манхви, аніме, ігор, фільмів, серіалів і косплея.

Готуйте неймовірні костюми, щоб насолоджуватися Cosplay- і Cover Dance-шоу.

Серед хедлайнерів музичної сцени фесту – Percival і Song Wonsub. А головне – шанувальників попкультури чекають зіркові гості зі світовим ім’ям. Це суперзірка бойовиків і віртуозний боєць Марк Дакаскос, актриси Анна Шаффер (відома за фільмами про Гаррі Поттера і серіалом “Відьмак”) і Наталія Тена ( “Гра престолів”, потеріана, “Мандалорец”), а також модель Леді Дімітреску з відеоігри Resident Evil: Village Хелена Манковська.

3. Зарядитися вітамінами від сезонної їжі

Перший місяць осені, як жоден інший, багатий сезонними овочами та фруктами. І це дійсно здорова їжа, а до того ще й дуже недорога нині. Як щодо розвантажувальних днів або овочевої дієти?

4. Піти в театр, оперету або на балет

Початок нового театрального сезону обіцяє яскраві прем’єри. Влітку культурне життя завмирає, а ось у вересні ним просто рясніє.

5. З’їздити до моря на вихідні

Застрибуйте в останній вагон! Оксамитовий сезон – це особливе задоволення і надзвичайно ласкаве сонце. У найближчі місяці в нашому регіоні море буде холодним і недоступним…

6. Зробити ревізію гардероба

Перехід в інший сезон знаменує зміну набору одягу. Вересень – саме час зробити ревізію гардеробу, викинути застаріле, а надто легке і непотрібне покласти в найдальшу шафу на антресолі.

7. Обходити всі парки і сквери

Перед тим, як настане холодна осінь із сірими дощами і пронизливими вітрами, радимо досхочу нагулятися парками і скверами. Тим більше що їх навколо багато. Якщо ж далеко вибиратися не хочеться, зосередьтеся на ще зелених локаціях свого району.

8. Станцювати під SOLOMUN і заспівати хіти Валерія Меладзе

2 вересня ви зможете насолодитися тенором пристрасного грузина Валерія Меладзе в столичному Osocor Residence і підспівати всі його знамениті хіти: “Актриса”, “Как ты красива сегодня”, “Салют, Вера!”, “Небеса”, “Текила-любовь”, “Иностранец”, “Девушки из высшего общества”.

11 вересня пам’ятний сет у тому-таки Osocor Residence зіграє один з найактуальніших диджеїв світу. SOLOMUN – визнаний месія хаусу і техно, зірка танцполів Ібіци і Мексики, а його лайви на Cercle незмінно збирають мільйонні перегляди.

9. Сходити в ліс по гриби

Вересень – це ще і головний грибний місяць. Тому що грибів уже багато, а погода все ще по-літньому приємна. Тож похід у ліс з друзями з цього приводу – чудова ідея для нетривіального дозвілля.

10. Збігати на фінальний розпродаж

Нині в магазинах найбільші знижки. А отже, можна легко купити речі, які ще місяць тому були не по кишені.

Джерело: Сьогодні

Back to top button