Цікаве

Що подивитися в кіно цього тижня: головні прем’єри

Літо пролетіло непомітно і стартує новий сезон, який принесе набагато більше прем’єр. Кінотеатри в Україні відкрилися лише кілька місяців тому, але вже встигли порадувати кіноманів довгоочікуваними новинками кіно.

З початком нового навчального і робочого року похід в кіно для кіномана – як ковток повітря: це і відпочинок, і натхнення.

Новий прокатний тиждень в кінотеатрах України стартує вже сьогодні, 3 вересня, 1News розповідає для вас про добірку головних прем’єр.

“Після сварки”

Від режисера “Жорстоких ігор” Роджера Камбла, продовження фільму “Після” за мотивами бестселера Анни Тодд.

За сюжетом, Тесса дає ще один шанс Хардіну. Але чи зможе він бути хорошим хлопчиком і не втратити останні крихти довіри своєї коханої? Тим більше коли вона їде в інше місто і намагається жити самостійним життям. У Тесси з’являються нові друзі та нові прихильники, що не дає спокою ревнивому Хардін. У другій частині фільму на глядачів чекає ще більше чуттєвості, кохання й пристрасті, а також поповнення в акторському складі: Ділан Спроус з культового підліткового серіалу “Рівердейл”, Кендіс Кінг з “Щоденників вампіра” і Чарлі Вебер з “Як уникнути покарання за вбивство”.

Перша частина “Після” вийшла на українські екрани 18 березня 2019 го року і стала лідером прокату, зайнявши перший рядок бокс-офісу в цілому в 17 країнах світу.

“Білл і Тед”

Легендарне повернення Кіану Рівза і Алекса Вінтера в продовженні відомої франшизи “Білл і Тед”. Два попередні фільми – “Неймовірні пригоди Білла і Теда” і “Нові пригоди Білла і Теда” – вийшли в 90-е і з того часу кіномани з нетерпінням чекали виходу нового фільму.

За сюжетом, Білл і Тед переживають одноманітність життя середнього віку, але зустрічають прибульця з далекого майбутнього. Тепер вони повинні створити хіт за 78 хвилин, щоб врятувати Всесвіт від лиходія.

Режисером фільму став Дін Парізо, який зняв культову комедію з Джимом Керрі “Аферисти: Дік і Джейн розважаються”, а також “В пошуках Галактики”. Цікаво, що сценарій був завершений ще у 2010 році.

“Забуті”

Фільм-відкриття кінофестивалю “Молодість” – робота режисерки Дар’ї Онищенко. Кінострічка є копродукцією України і Швейцарії та розповідає історію молодої вчительки Ніни.

Історія кохання, над яким вік не владний, яке здатне на порятунок. Окупований Луганськ. 30-річна вчителька української мови Ніна не може виїхати з міста і змушена проходити курси перекваліфікації. 17-річний Андрій, у якого війна забрала батьків. Одного разу їхні дороги перетнулися, коли першого вересня Андрія забирають у відділок за те, що він повісив український прапор на даху школи. Ніна рятує його. Почуття, що виникли між ними – потужна зброя проти тотального божевілля, яке відбувається навколо.

“Нові мутанти”

Можливості кожної людини – безмежні, це загадковий світ, який потрібно лише розкрити. Але є більш могутні, ніж люди істоти – мутанти. У кожному з них знаходиться, як можливість бачити, так і руйнувати.

В одній секретній лабораторії тримають проти волі п’ятьох підлітків-мутантів. Вони самі ще не підозрюють, наскільки потужною силою вони володіють. Ті, хто закрив мутантів-підлітків в лабораторії, створили всі умови, щоб вони змогли проявити свої здібності повною мірою. Однак в ході експерименту мутанти усвідомлюють, що їхні сили можуть дозволити їм отримати свободу.

“Де ти, Адаме?”

У стародавньому монастирі Дохіар, який знаходиться на західному узбережжі одного з півостровів Егейського моря, живуть тільки ченці східного християнства. Фільм відкриє завісу життя ченців на горі Афон, розповість про їхні надії, маленькі радощі й слабкості. Головний герой – старець монастиря, ігумен Григорій і його багаторічний досвід пастирства дозволили йому краще зрозуміти людину і його душу.

https://youtu.be/-ULSsMrGelQ

Джерело: Сьогодні

Back to top button