Цікаве

Що подарувати на День матері 2021: цікаві варіанти

Наближається миле, добре сімейне свято – День матері, який у 2021 році вдало випадає на святкову неділю, 9 травня. Як привітати найріднішу та близьку людину і що подарувати мамі від дочки і сина, спільно або окремо, купити або зробити своїми руками, бюджетне, небанальне, зворушливе, приємне і корисне? 1News розповідає цікаві варіанти подарунків і корисні поради.

Як визначитися з подарунком для мами

Найпростіший варіант – це запитати у неї самої, що їй потрібне. Але такий подарунок буде виглядати, як звичайна покупка речі в будинок. Якщо ж ви хочете зробити мамі сюрприз і подарувати відчуття свята, то доведеться вибирати презент самостійно, виходячи зі своїх спостережень, що може порадувати рідну людину.

Як привітати маму, якщо побачитися немає можливості

Можна за давнім звичаєм написати їй від руки милий і добрий лист. Можна зателефонувати їй, звичайно ж, краще за допомогою відеозв’язку.

Смачний подарунок на День матері

А ще можна організувати доставку святкового букета, солодощів, подарункового сертифіката або обраного вами подарунка в День матері.

Найкращий подарунок для мами – сімейні фотографії

Більшість мам – натури романтичні і сентиментальні, особливо якщо йдеться про їхніх дітей і онуків. Розглядати улюблені сімейні фотографії та згадувати найяскравіші моменти життя, пов’язані з рідними – один з найкращих варіантів проведення часу.

Подаруйте мамі сімейні фото

 

Складіть альбом, зробіть ефектний колаж або картину, купіть електронну фоторамку, змонтуйте фільм зі своїми старими і свіжими фото, яких мама ще не бачила – вона, звичайно ж, зрадіє такому подарунку.

Зробіть подарунок мамі врасноруч

Вдалий варіант подарунка рідній людині – це hand made. Вам навіть не доведеться нікуди виходити з дому, а всі необхідні матеріали можна знайти під руками. Що подарувати мамі своїми руками від доньки?

Подарунок мамі власноруч на свято

 

Наприклад, ексклюзивну сумку, і навіть не одну, можна пошити зі старих джинсів, непотрібної курточки, спідниці, що вийшла з моди та інших речей, а також їх комбінування. А за основу розумно взяти викрійку маминої улюбленої, але вже зношеної сумки. Декором можуть стати гудзики, стрічки, банти, тасьма, намистини, шматочки шкіри і тощо.

Ексклюзив для мами в мамин день

Що ще можна подарувати мамі власноруч? Також відмінним подарунком стануть диванні подушки. Можна зробити їх різними за розміром, формою, стилем, структурі тканини і навіть набиванні.

Що подарувати на День мами власноруч

Якщо заховати всередину різні ароматичні добавки, наприклад, шматочки цедри, спеції, запашні трави – вийде ще й незвично. На таких м’яко відпочивати і приємно дивитися.

Подаруйте мамі затишок і тепло

Розфарбуйте одноманітні дні карантину і презентуйте рідній людині порційний набір чаїв, можна навіть з чашками і заварник. Такий подарунок мамі можна подарувати на будь-яке свято.

Який подарунок зробити мамі

 

Нехай кожен день у неї починається з гарячої чашки ароматного чаю, з нового смаку, з заряду бадьорості і турботи про своє здоров’я. Якщо мама більше любить каву – подаруйте аналогічний набір, але тільки кавовий.

Смачний подарунок для мами власноруч

Який подарунок можна подарувати мамі, якщо вона – найкращий в світі кулінар? Тоді придумайте що-небудь корисне для кухні.

 

Ароматний подарунок для любительок готувати

 

Це може бути скринька з вишуканими спеціями і прянощами, набори для кулінарів, кухонна техніка або просто їстівний букет, напханий різними смаколиками та делікатесами – від цукерок і фруктів до сирів і ковбас. А можете приготувати щось самі – адже головне, щоб подарунок для мами був зроблений з любов’ю.

Джерело: Сьогодні

Back to top button