Цікаве

Що подарувати чоловікові на 14 лютого: цікаві ідеї

День Святого Валентина, який настане 14 лютого, всі закохані чекають з особливим трепетом і нетерпінням. Адже це чудовий привід романтично провести час зі своєю половинкою, сказати слова любові, зробити приємний і незабутній сюрприз.

1News вирішив зробити підмогу для жінок – порадимо, що подарувати коханому чоловікові 14 лютого.

Як привітати чоловіка на День святого Валентина: лайфхаки

  • Лайфхак 1. Найкращий презент чоловіку-шопоголіку

 

Що подарувати чоловікові на 14 лютого

Якщо він сам не знає, чого хоче, а улюблене проведення часу – це прогулянки від бутіка до магазину (бувають і такі), то дівчині і поготів буде важко вгадати з подарунком. Але вихід є – подарунковий сертифікат на будь-який смак: у магазин одягу, гаджетів або розваг. Нехай ваш коханий сам вибере, що йому до душі.

  • Лайфхак 2. Іміджевий подарунок для стильного чоловіка

 

Що подарувати чоловікові на 14 лютого

Якщо у вашого чоловіка тисяча і одна сорочка, подаруйте круті запонки або затискач для краватки, якщо він носить такі аксесуари. Курить? Для статусу йому підійде подарунок у вигляді дорогої сигари, фірмової запальнички або портсигара. Призначає зустрічі, проводить наради і днями безперервно пропадає в офісі? Презентуйте щоденник у хенд мейд палітурці, ручку брендової марки, годинник або чохол для ноутбука. Список можна продовжити, залежно від місця роботи чоловіка.

  • Лайфхак 3. Символічний подарунок для справжнього романтика

 

Що подарувати чоловікові на 14 лютого

День святого Валентина – найкращий привід саме для таких презентів. Ви можете висловити свої почуття до коханого в романтичному аксесуарі. Якщо ваш обранець носить прикраси у вигляді браслета або каблучки, подаруйте їх йому із гравіюванням або зрозумілим для вас обох символом. Чашка або футболка з вашими спільними фото – теж варіант.

  • Лайфхак 4. Чуттєвий подарунок для тіла і душі

 

Що подарувати чоловікові на 14 лютого

Тіло все гарненько відчує до мозку кісток, а душа злетить до хмар. Саме так і буде, якщо ви подаруєте чоловікові в День закоханих сеанс масажу, похід у лазню або сауну. Обов’язково складіть йому компанію і разом проведіть час із користю.

  • Лайфхак 5. Всі чоловіки – діти

 

Що подарувати чоловікові на 14 лютого

А тому ваш коханий напевно, як дитина, зрадіє черговий іграшці, нехай і дорослій. Це може бути на вибір будь-який гаджет для техніки або, наприклад, квадрокоптер. Якщо у вашого обранця ще не було такого девайса, він гарантовано надовго “зависне” з ним і в прямому, і в переносному сенсі слова.

  • Лайфхак 6. Діліть емоції на двох

 

Що подарувати чоловікові на 14 лютого

Хай пребуде з вами фантазія і не вичерпається на віки віків! Модний одяг або стильний аксесуар – справа чудова, але не одними речами наповнений світ. Подаруйте своєму обранцеві незабутні емоції. Один варіант – підтримайте його пристрасть, наприклад, до спорту і презентуйте сеанс у спортзалі. А інший – втіліть у життя те, про що він навіть не мріяв. Як щодо спільного польоту над містом або навіть стрибка з парашутом? Таке точно ніколи не забудеться.

Джерело: Сьогодні

Back to top button