Цікаве

Що можна подарувати дівчині на день народження*

Після отримання запрошення на день народження, підготовка починається не лише у іменинниці, а також у запрошених гостей. Адже іноді так складно визначитися, що купити як подарунок. Враховувати слід безліч нюансів – вік, ступінь стосунків, переваги. Нерідко після численних розумових процесів гості зупиняють свій вибір на подарунку грошима. Це іноді й практично, але здебільшого виглядає, як небажання морочитися над пошуком презенту.

А тим часом, виконуючи бажання іменинниці, людина заряджає її бурею чудових емоцій, піднімає і собі настрій. Якщо жінка вже давно мріє про айфон, можна придбати iphone 12 mini бу. Головне – купувати у перевіреного продавця. Тоді проблем із функціонуванням гаджета не виникне.

Популярні подарунки

Для жінки, яка веде активне життя у соціальних мережах, чудовим подарунком стане додатковий аксесуар, який допоможе їй вести блоги, знімати відео. Є багато пристосувань, які полегшують ведення зйомки, варто вибрати один з них. Іменинниця буде у захваті.

Ще один частий вибір – сертифікат. Сьогодні практично кожен магазин пропонує варіанти придбання товарів за сплаченою карткою. Залишається визначитися, куди саме сертифікат потрібно купити:

  • салон краси;
  • магазин косметики, одягу;
  • ресторан або кафе.

Цей подарунок підійде у будь-якому випадку і стане безпрограшним варіантом. Також можна подарувати картку на придбання техніки, приладів. Можливо, дівчина мріє придбати плойку чи обладнання для виконання манікюру вдома.

Незвичайне рішення

Крім того, можна безпосередньо запитати подругу – що вона хоче як подарунок. Але при цьому незвичайно піднести його. Бажаний телефон можна запакувати в коробку з-під тостера. А дарувати зі словами – ну телефон у тебе ще й старий нічого, а це потрібніша річ. Захвату іменинниці не буде межі, коли вона розгорне коробку і побачить, що отримала бажане.

Оригінальні упаковки не залишаться поза увагою загалу урочистості. Як футляр невеликого подарунка можна використовувати книгу. Подарунок буде виглядати зовні, як книга, до того моменту, коли іменинниця не відкриє її. І там вже буде сюрприз для неї – смарт-годинник, телефон, прикраса.

Полотно портрет. Це незвичайний подарунок. На папері наносять портрет іменинника, але одразу його не видно. Для цього слід нанести фарби на полотно. Причому зробити це можна у хаотичному порядку. Після цього з паперу знімаються спеціальні наклейки, а перед гостями постане винуватець урочистостей. Дуже мило та оригінально.

*на правах реклами

Back to top button