Цікаве

День святого Валентина – 2022 – що подарувати на День закоханих – 1News

День святого Валентина чи День закоханих святкують 14 лютого

 

Pixabay
 

За декілька днів українці відзначатимуть найромантичніше свято року – День святого Валентина, який ще називають Днем закоханих. Традиційно цього дня закохані дарують своїй половинці подарунки.

 

Про цікаві ідеї для привітання коханих та про те, які товари частіше купують українці перед 14 лютого, розповідаємо детальніше далі.

 

Оригінальні валентинки

 

Символом свята є валентинка в формі серця. Однак вона може бути не тільки паперовою листівкою.

 

Коробочка з романтичними побажаннями. Щоб створити оригінальне та дуже особисте привітання, потрібні: гарна подарункова коробка, аркуш паперу, ручка та фантазія. На невеликих аркушах паперу можна написати побажання для коханої людини чи її якості, які вам подобаються. Далі аркуші можна згорнути та скласти в коробку.

 

Pinterest
 

Валентинка з цукерок. Візьміть солодощі та викладіть їх на поверхні так, щоб за формою вони нагадували серце. Після чого з’єднайте всі цукерки між собою за допомогою скотчу чи клею.

 

Pinterest
 

Пляшка шампанського з цукерками. Сенс цього подарунка полягає в тому, щоб повністю обклеїти всю пляшку солодощами. Для цього знадобиться клейовий пістолет. Завершити виріб можна яскравою стрічкою, прикріпивши її зверху.

 

Фото з відкритих джерел
 

1News за темою: Вихідні та свята у лютому 2022: Коли і скільки відпочиватимуть українці

 

Чим порадувати кохану людину

 

Вибір подарунків різноманітний – від тематичних чашок та м’яких іграшок до сучасних гаджетів тощо. Частіше при виборі подарунку спираються на вподобання та бажання людини. Серед універсальних подарунків:

 

Фруктовий бокс чи бокс із сухофруктами. Можна обрати екзотичні смаки чи ті, які подобаються людині найбільше.

 

Pixabay
 

Креативний портрет у стилі поп-арт. Цей портрет необхідно надрукувати у великому форматі. При цьому створити його можна як власноруч у фоторедакторі, так і вдатися до послуг професіоналів.

 

Pixabay
 

Настільні ігри або 3D-пазл. Такі подарунки зможуть приємно здивувати своєю оригінальністю, а також дозволять цікаво провести час разом.

 

Pixabay
 

Подорож. Це може бути як поїздка в іншу країну, так і в найближче інше місто. Зміна обстановки завжди піде на користь і зміцнить стосунки пари.

 

Pixabay
 

1News за темою: День святого Валентина, Стрітення Господнє і сніжний Місяць. Головні свята та астрономічні явища лютого

 

Які подарунки обирають українці

 

Відповідно до рейтингу товарів, який склав Prom.ua, найбільшою популярністю користуються м’які іграшки. Перед Днем закоханих приріст замовлень на таку продукцію становив 50% порівняно з аналогічним періодом 2021 року.

 

Найбільш популярні – музичні ведмедики (або ж такі, що світяться), а також іграшки-подушки у формі серця. Середній ціновий діапазон – приблизно 500 гривень.

 

Pixabay
 

Також часто покупці обирають повітряні кулі та різні тематичні чашки. При цьому на повітряні кулі цього року готові витрачати на 17% більше, ніж минулого – 280 грн, а на купівлю чашки – 302 грн.

 

Pixabay
 

Як подарунок для жінок найчастіше дивляться парфумерію, одяг та прикраси. На День закоханих українкам купують парфуми із середньою вартістю 450 грн. З одягу обирають сукні бежевих, фіолетових та блакитних кольорів за середньою ціною 574 грн.

 

Pixabay
 

Із прикрас найбільшою популярністю користуються кулони та сережки. Середній цінник – 261 гривня. Крім цього, вдвічі частіше стали купувати різні кольє та брошки, тоді як каблучки просіли у популярності.

 

Pixabay
 

Парфумерія популярна також як подарунок і для чоловіків. Крім цього, дивляться гаджети, де лідирують смарт-годинник та фітнес-браслети Xiaomi. Примітно, що на подарунки для сильної половини витрачають більше – від 445 до 821 грн.

Редакція не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють у блогах на сторінках PNK.TV

*Якщо Ви знайшли помилку в тексті 1News, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Back to top button