Цікаве

Що купувати дівчатам у чоловічому відділі: поради стиліста

У чоловічому відділі дівчата можуть знайти велику кількість базових речей, у яких вони виглядатимуть модно. Стилісти запевняють, що там одяг відрізняється високою якістю та натуральністю волокон.

Консультант з іміджу Інна Гріненко зробила добірку повсякденних чоловічих образів, які ідеально впишуться і в жіночий гардероб, розповідає 1News.

Фасони чоловічих пальто, піджаків та брюк були популярними завжди. Пам’ятаєте, який фурор викликала у 90-х роках Джулія Робертс на врученні премії “Золотий глобус”? Тенденція продовжується, і зараз популярні артистки одягають на червону доріжку костюм-трійку.

Співачка Леді Гага та актриса Блейк Лайвлі

 

Інна ж радить навіть у жіночих відділах звертати увагу на одяг чоловічого крою. І не лише на костюми, а й на худі, сорочки, футболки, жилети, водолазки та навіть аксесуари.

“Такі фасони завжди будуть актуальними і ніколи не вийдуть з моди”, – пише стиліст.

Футболки, сорочки, водолазки

Чоловічі фасони цих речей не приталені, як це буває в жіночих. Стиліст рекомендує звернути увагу на одяг білого кольору, оскільки його легко можна поєднувати з іншими елементами гардеробу. Наприклад, одягати зверху жилет чи іншу яскраву сорочку.

Футболки, сорочки, водолазки

Худі, світшоти, поло

Багато дівчат люблять носити об’ємні толстовки, у яких почуваються комфортніше. Крім зручності, такі речі гарантують актуальність вашого аутфіту.

Худі, світшоти, поло

 

Кардигани, жилети, светри, гольфи

Тут можна експериментувати із щільністю в’язки та кольорами. Не обов’язково обмежувати себе пастельними бежевими та коричневими тонами. У чоловічому відділі часто можна натрапити на яскраві светри з цікавим принтом.

Светри та гольфи
Кардигани, гольфи, жилети

 

Верхні сорочки, жакети, куртки

Якщо відповідної оversize-джинсовки не знайшлося в жіночому відділі, то вона обов’язково знайдеться у чоловічому. Широкі піджаки та куртки не будуть виглядати “не за розміром”, а навпаки, підкреслять вашу витонченість та елегантність.

Верхні сорочки
Жакети
Куртки

Головні убори, шарфи, ремені

Так, навіть тут не варто нехтувати чоловічим відділом. Грубий ремінь стильно поєднуватиметься з жіночими джинсами або брюками, а шарф здивує вас приємною якістю. Яким би дивним це не здавалося, але на матеріалах для чоловічого одягу не заощаджують, на відміну від дівочого гардеробу.

Головні убори, шарфи, ремені
Відвідуючи магазини, обов’язково заглядайте у “відділ протилежної статі”. Можливо там ви знайдете ту саму річ, яку так довго шукали.

Джерело: Консультант з іміджу Інна Гріненко на своїй сторінці в Instagram

Back to top button