Цікаве
Салат з редисом і оселедцем
Продукти для блюда
- філе оселедця – 100 гр.
- редис — 150 гр.
- кукурудза консервована (або варена заморожена) – 120 гр.
- свіжі огірки – 1 шт.
- зелена цибуля — 0.5 пучка
- зелень петрушки та кропу — 0.5 пучка
- заправка:
- олія — 3 ст.л.
- столовий оцет – 1 ч.л.
- соєвий соус – 2 ч.л.
- кінза свіжа — 2 гілочки
- свіжомелений чорний перець — 1 щіпка
Як готувати?
1. Філе оселедця нарізати невеликими кубиками.
2. Консервовану кукурудзу відкинути на сито, дати стекти рідини.
3. Редиска помити, обсушити, зрізати кінчики. Нарізати редис тонкими кружальцями.
4. Огірок вимити, обсушити, нарізати дрібними кубиками.
5. Зелену цибулю вимити, обсушити, дрібно нарізати.
6. Зелень петрушки та кропу вимити, обсушити, дрібно нарізати.
7. У мисці поєднати підготовлені продукти.
8. Для заправки з’єднати олію, оцет, соєвий соус, перемішати.
9. Кинзу дрібно нарізати, додати|добавляти| в заправку, поперчити.
10. Заправку викласти в миску із продуктами, перемішати.
11. Викласти салат у тарілку для подачі та подати до столу. Смачного!