Цікаве

Салат з маринованим перцем

Продукти для блюда

  • куряче філе – 400 гр.
  • солодкий маринований перець — 500 гр. банку
  • цибуля — 90 гр.
  • куряче яйце — 3 шт.
  • каперси – 6 ч. л.
  • соєвий соус 1 ст.
  • французька гірчиця – 2 ч. л.

Як готувати?

Курячі грудки відварити у підсоленій воді з улюбленими приправами 20 хвилин, остудити.

Яйця варити після закипання 10 хвилин.

Остудити у холодній воді.

Курячі грудки та мариновані солодкі перці нарізати соломкою.

З|із| яєць видалити жовтки, а білки нарізати соломкою.

Цибулю нарізати чверть кільцями і обсмажити на олії.

Скласти підготовлені інгредієнти у салатник.

Готовим заправку для салата.

У чашку скласти жовтки, французьку гірчицю, 2 солові ложки маринаду з перців, соєвий соус.

Розминаємо жовтки вилкою та перемішуємо до однорідної консистенції.

Заправляємо салат.

Додаємо каперси.

Перемішуємо. Салат готовий! Смачного!

Відеоурок

Back to top button