Цікаве
Салат з маринованим перцем
Продукти для блюда
- куряче філе – 400 гр.
- солодкий маринований перець — 500 гр. банку
- цибуля — 90 гр.
- куряче яйце — 3 шт.
- каперси – 6 ч. л.
- соєвий соус 1 ст.
- французька гірчиця – 2 ч. л.
Як готувати?
Курячі грудки відварити у підсоленій воді з улюбленими приправами 20 хвилин, остудити.
Яйця варити після закипання 10 хвилин.
Остудити у холодній воді.
Курячі грудки та мариновані солодкі перці нарізати соломкою.
З|із| яєць видалити жовтки, а білки нарізати соломкою.
Цибулю нарізати чверть кільцями і обсмажити на олії.
Скласти підготовлені інгредієнти у салатник.
Готовим заправку для салата.
У чашку скласти жовтки, французьку гірчицю, 2 солові ложки маринаду з перців, соєвий соус.
Розминаємо жовтки вилкою та перемішуємо до однорідної консистенції.
Заправляємо салат.
Додаємо каперси.
Перемішуємо. Салат готовий! Смачного!
Відеоурок