Цікаве

Росіяни вкрали український мультфільм Мавка. Лісова пісня

Росіяни вкрали український мультфільм Мавка. Лісова пісня

Фото: wikipedia.org
Мавка. Лісова пісня

Творці українського мультфільму відзначили, що у росіян немає доступу до стрічки, і тим більше прав на його дистрибуцію.

У Росії анонсували показ голлівудського мультфільму Брати Супер Маріо в кіно та український мультиплікаційний фільм Мавка. Лісова пісня. Про це повідомляють творці стрічки у Facebook.

Зокрема, один із кінотеатрів Росії розмістив афішу прем’єри від Universal Pictures, вказавши, що його покажуть перед українським мультиком від студії Animagrad.

Творці мультфільму заявили, що в РФ не має ніякого доступу до українського проєкту, а анонс показів Мавки не що інше, як муляж.

“Відтак Мавка стала частиною нової схеми тіньового прокату у росії. Вони продають квитки на один фільм, та натомість показують інший й називають це досеансним обслуговуванням. Але анонси показів нашого фільму – муляж, адже у країни-терориста немає доступу до нашого мультфільму і тим більше – прав на його дистрибуцію. Та для нецивілізованої країни правил і законів не існує. Краде і у нас, і у Голлівуду”, – сказано у пості.

Раніше повідомлялося, що анімаційний пригодницький фентезійний комедійний фільм Брати Супер Маріо в кіно зібрав понад мільярд доларів у прокаті

Мавка. Лісова пісня зібрала в Італії та Іспанії майже €2 мільйона

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button