Цікаве

Roborock — кращі роботи-пилососи для кожного дому

Roborock — один із суббрендів компанії Xiaomi. Створюючи техніку, виробник застосовує новітні технології. Як результат, користувачі отримують змогу користуватися зручними функціональними засобами для прибирання, у яких зібрано все найкраще.

Кожна серія приладів має певні особливості. Але всі вони добре пилососять килими, збирають із них волосся, шерсть домашніх тварин. Покупець може вибирати між засобами для сухого прибирання і сухе+вологе.

На сьогодні техніка бренду налічує великий модельний ряд. Це дає змогу кожному покупцеві вибрати прилад RoboRock із потрібними характеристиками. Пропонуємо ознайомитися з основними особливостями найновіших моделей.

Roborock S8 Max Ultra

Техніка виготовляється у двох варіантах — звичайна і з приставкою Refill & Drainage. Прилади мають бокову щітку із висувним механізмом, який сприяє більш ретельному очищенню кутів у приміщеннях. Додатковий боковий диск у вібруючому модулі вологого прибирання сприяє ретельнішому вимиванню підлоги поруч із меблями, стінами.

Ретельне очищення килимів, щілин можливе завдяки потужності 8000 Па й подвійній турбо-щітці із системою ліфт. Фронтальний датчик помічає навіть дрібні перешкоди на шляху техніки. На базі можливе повне самообслуговування техніки:

  • видалення пилу із пилозбірника;
  • очищення насадок гарячою водою із миючою рідиною;
  • наповнення водяного баку;
  • очищення станції;
  • висушування елементів пилососу струменем гарячого повітря.

Більш компактні моделі Refill & Drainage можна підключати до водопроводу й каналізації.

Roborock S8 MaxV Ultra

Серія також ділиться на дві моделі — звичайну і з приставкою. На додачу до попередніх характеристик, користувач може підключатися до камери і, завдяки функції «Привіт, Роккі», керувати приладом навіть без підключення до інтернету. Потужність техніки становить 1000 Па.

Roborock Q Revo Pro

Під час вологого прибирання, завдяки турбо-дискам швидкого обертання, техніка із легкістю відмиває навіть складні забруднення, ділянки біля плінтусів, меблів. Пристрої мають потужність 7000 Па, оснащені турбо-щіткою із системою ліфт, на яку не намотується волосся. Це дає змогу легко очищати навіть килими. Виготовляються в чорному й білому кольорах.

Roborock Q Revo MaxV

До характеристик попередньої серії варто додати можливість керувати від першої особи, не підключаючись до інтернету. Достатньо тільки підключення до камери і використання функції «Привіт, Роккі».

На завершення

Усі ці моделі були випущені брендом на початку 2024 року, але в продажу представлені й більш ранні варіанти, простіші та удосконалені. Функціональність приладів впливає на їхню вартість.

Купити пристрій для прибирання для дому можна як за 17499 грн, так і за 54999 грн. Отже бренд задовольняє потреби користувачів із різним достатком і запитами. Такий розбіг цін дає можливість придбати якісну техніку для молодої родини, стареньких батьків, у подарунок.

Back to top button