Цікаве

Психолог назвав головну ознаку зради: що це

Якщо партнер вам зрадив, він сам може почати виявляти до вас надмірну підозрілість, турбуючись, що друга половинка теж “веде нечесну гру”, вважає психолог Деніел Акон. Він підкреслив: ця ознака зради працює лише тоді, коли ви самі не підривали довіру свого хлопця чи дівчини.

Як зазначив він, якщо в партнера раніше з’явилася причина, щоб не довіряти вам, підозри з його боку можуть бути виправданими і, швидше за все, не є “червоним прапорцем”, який вказує на стосунки на стороні, повідомляє 1News.

“Якщо ви бачитеся з кимось, а він починає звинувачувати вас у зраді або турбується з приводу ваших розмов з іншими людьми без будь-яких доказів, це зазвичай означає, що це він зраджує”, – заявив психолог.

Акон пояснив, що люди схильні проєктувати те, що в них усередині, на інших. “Це ігри розуму наступного рівня”, – сказав фахівець.

За його словами, практично всі неусвідомлено бачать у поведінці інших те, до чого схильні самі.

Звичайно, подібні ситуації можуть відбуватися й з інших причин. Не існує універсального посібника зі стосунків, але про цей психологічний трюк потрібно пам’ятати, якщо ви сумніваєтеся в надійності своєї другої половини.

У коментарях деякі користувачі мережі не погодилися з Даніелом. “У мене є страх не тому, що я роблю це сам, а тому, що боюся отримати травму, коли я залишуся беззахисним”, – зазначив один із фоловерів блогера. “Що, якщо в когось просто є занепокоєння та страх бути покинутим?” – запитав інший коментатор.

Як зрозуміти, що партнер зраджує

 

Додамо, що Деніел присвятив свій Instagram-блог психології. Він зняв десятки відео на різні теми, обравши для своєї сторінки гасло: “Рости й перемагати”.

Джерело: Даніел Акон в Instagram

Back to top button