Цікаве

Простий рецепт соусу болоньєзе без заморочок

Родом болоньєзе з Італії, проте якщо спростити традиційний рецепт й адаптувати до домашніх умов і запасу продуктів, то буде не менш смачно. Соус підкреслює смак традиційної пасти, є важливим інгредієнтом лазаньї, добре поєднується з овочевими гарнірами, зокрема картоплею.

Подробиці

Інгредієнти

  • Цибуля 2 шт.
  • Фарш 700 г
  • Морква 2 шт.
  • Томатна паста 70 г
  • Часник 2 зубчики
  • Базилік 1 ч. л.
  • Сіль, перець на смак

Цибулю обсмажуємо на сковорідку під закритою кришкою до м’якості. Потім додаємо фарш (на ваш смак), тушкуємо пару хвилин і додаємо натерту моркву.

На маленькому вогні тушкуємо до м’якості моркви, після чого додаємо томатну пасту, часник, базилік, сіль та перець. Все ретельно перемішуємо, тушкуємо протягом 2-3 хвилин і подаємо з макаронами чи іншим гарніром.

Back to top button