Цікаве

Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський прокоментував скандал щодо роману співачки з шеф-кухарем

Продюсер співачки Олі Полякової Михайло Ясинський вперше прокоментував скандал з романом співачки з учасником шоу «МастерШеф» Владом Міцкевичем. Своїм баченням ситуації він поділився в прямому ефірі Слави Дьоміна.

Зокрема, наприкінці березня Влад Міцкевич злив у мережу фото з Олею Поляковою на яких вони цілуються в губи. Тоді він заявив, що співачка протягом року жила в його квартирі і у них був роман. Вже наступного дня шеф-кухар видалив відео і заявив, що все сказане раніше було неправдою і сталося це під дією антидепресантів та алкоголю. Після на заяву Міцкевича відреагувала і сама співачка. Оля Полякова заявила, що шеф-кухар має проблеми з наркотиками, вимагав у неї гроші та шантажував. Насправді між ними не було ніякого роману.

Того ж дня Міцкевич відреагував на звинувачення в наркозалежності. Він заявив, що давно позбувся цієї залежності і готовий пройти аналізи.

Після скандалу з Олею Поляковою, на наступний день Міцкевич запрем’єрив свою пісню під назвою «Королева». Як виявилося згодом, в одному з інтерв’ю Міцкевич зізнався, що інформація про роман з Поляковою була звичайним хайпом. Там же він розповів, що мав конфлікт з продюсером Олі Поляковою Михайлом Ясинським.

Інформацію щодо хайпу навколо імені Олі Полякової підтвердив і Михайло Ясинський. За його словами, фото, які показав Міцкевич є звичайними фотографіями, такі фото з Олею продюсер також має, а в інтернеті взагалі можна знайти ще відвертіші поцілунки співачки, але це не означає, що між нею є роман ще з кимось. Ясинський наголосив, що Полякова живе за 100 кілометрів від Києва і її чоловік постійно вдома, тому заяви Міцкевича, що вона рік жила з ним в квартирі, абсурдні і не відповідають дійсності.

Ясинський підтвердив, що дійсно пропонував співпрацю Владу Міцкевичу, однак ця спроба була не вдалою.

«Я цю людину дуже погано знаю, тому що моя спроба побудувати якісь робочі відносини вона закінчилася дуже швидко. У нашому бізнесі амбітні люди це круто, люди, які готові працювати не за зарплату, а за якусь ціль, готові за велику ціль працювати, які налаштовані на роботу, для яких немає нормованого графіка, які енергійні, креативні, це дуже круто. Але такі люди, це рідкість і знайти таких людей, це везіння. І це в принципі створило таку хибну уяву у Олі стосовно цієї людини. Але такі люди, амбітні, вони поділяються на розумних і не дуже. Останній, той випадок, коли побудувати роботу було, на жаль, дуже складно, коли людина відповідає нібито за тік-ток відео і знімає відео на фоні меморіалу Голодомору з танцювальною піснею і потім іде дуже… Це був справжній хейт. Коли ти не розумієш, що так не роблять. Людина не думає. Тому тут складно побудувати якусь роботу», — сказав Ясинський.

Він також прокоментував, що ситуація зі скандалом була звичайним піаром, щоб просунути пісню Міцкевича. За словами, Ясинського, якщо це було промо з його боку, то воно вийшло дуже не вдалим.

«Давай подивимось кількість переглядів на цій пісні. Якщо це був прогрів, то ціна цього прогрів для цієї людини була дуже високою, якщо вона взагалі зараз розуміє про що я зараз говорю. Якщо ми прогрівали відео, треба подивитися на результати, якщо вони позитивні, то окей, ти такою ціною зробив собі промо. Дивимось на промо і бачимо, що там результату немає. Що отримала ця людина і що вона втратила? Вона втратила дружні стосунки з людиною, яка йому довіряла, вона втратила певні, напевно, репутаційні активи, я так думаю. Що вона отримала, ну не багато чого, скоріш це був невдалий крок для особистого піару, невдалий, дуже такий брутальний, на мій погляд, не красивий і не чоловічий. Така моя думка. Заради чого ти пожертвував дружніми відносинами з людиною, яка тобі довіряла?», — сказав Ясинський.

Що там було далі, щодо особистих проблем, Ясинський коментувати відмовився. Він заявив, що, на його думку, на все відповів сам герой цього скандалу, на все це відповіла Оля. Тому, в принципі, тема вичерпана.

Джерело dailynews.kyiv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 1 =

Back to top button