Цікаве

Повна відмова від одного напою допоможе скинути вагу

Часто більш простий спосіб схуднути – це додати, а не прибрати, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Почніть займатися спортом (почати можна з простої прогулянки); додавайте корисні фрукти, овочі і цільнозернові продукти; пийте більше води … Зрештою, додавши ці здорові звички, ви почнете витісняти менш корисні для вас речі, які ви робили і їли. Однак є один напій, від якого слід відразу ж відмовитися, якщо ви вирішили схуднути, оскільки це напій, найбільш тісно пов’язаний з набором ваги це – газована вода.

Згідно з дослідженням, 20% від загальної кількості калорій, які людина споживає за день, доводиться на напої. Для середньостатистичної людини, яке споживає дві тисячі калорій в день, це близько 400 калорій.

Вчені з’ясували, що газована вода вносить в раціон від 35 до 141 калорія в день в залежності від віку людини. Автори відзначають, що цей напій містить порожні калорії, сприяє набору ваги і порушення метаболізму. Експерти відзначають, що люди можуть посилено займатися спортом, але все одно набирати вагу при вживанні солодких газованих напоїв.

Крім того, напій збільшує вірогідність діабету другого типу, серцевих ускладнень, депресії, захворювань печінки і в цілому пов’язаний з підвищеним ризиком передчасної смерті.

 

 

 

Back to top button