Цікаве

Послуги дизайнера інтер’єру

Плануєте робити ремонт та хочете звернутися за допомогою до професіоналів? Почніть свій шлях в цьому напрямку із вибору надійного дизайнера або дизайн-студії. За портфоліо на сайтах, ви можете знайти сучасний дизайн інтер’єру у Львові, Києві чи іншому місті України. Відгуки близьких та зайоним людей, вдячних клієнтів на сайтах  допоможуть вам переконатися у надійності того чи іншого дизайнера. Визначтеся із фаворитом, бажаним результатом та сміливо звертайтеся до нього за допомогою.

Основні послуги дизайнера інтер’єру

Всі дизайнери незалежно від досвіду та навичок надають дві основних послуги:

  1. розробка дизайн-проекту замовлення;
  2. авторський супровід замовлення.

Дизайн-проект – це симбіоз технічних характеристик вашого приміщення, творчого потенціалу дизайнера та ваших мрій про кінцевий результат. Саме з нього ви стартуєте до свого ідеального помешкання. Все починається з кінця: ви озвучуєте дизайнеру ваші побажання щодо майбутніх перетворень квартири, будинку, окремих приміщень та фіксують їх в документі – технічному завданні проекту. Виходячи з такого завдання та технічних характеристик приміщення, дизайнер проектує варіанти функціонального та естетичного простору до затвердження замовником.

Авторський супровід – це не обов’язкова, але корисна послуга. Вона передбачає постійний нагляд дизайнера-автора проекту за його безпосереднім виконанням. А це:

  • співпраця з підрядниками;
  • контроль за відповідністю реально виконаних робіт до візуалізації проекту;
  • необмежені консультації;
  • допомога у підборі якісних матеріалів за меншими цінами.

Така послуга доречна якщо ви не маєте часу та компетенції займатися роботою інших спеціалістів, хочете отримати саме той результати, який затвердили на етапі 3D візуалізації. Наявність авторського нагляду здатна значно зекономити ваші ресурси: час, кошти та нервові клітини.

Вартість та переваги дизайнерських послуг

Більшість дизайнерів та профільних студій пропонують на вибір декілька пакетів своїх послуг: від розробки дизайн-проекту до виконання ремонтних робіт під ключ. Як правило ціна фіксується за метр квадратний площі об’єкта. Чим більший перелік опцій має пакет послуг дизайнера, тим вищою буде ціна квадратного метру. На цінник роботи впливає і популярність дизайнера, його досвід та креативність. Та якби це парадоксально не звучало, практика показує, що залучення дизайнера до ремонту та оздоблення приміщення – рішення фінансово вигідне, здатне оптимізувати не лише простір а й ваш бюджет.

Back to top button