Цікаве

Померла зірка мюзиклу Бріліон, яка 30 років боролася із раком

Померла зірка мюзиклу Бріліон, яка 30 років боролася із раком

Фото: instagram.com/therealonj
Олівія Ньютон-Джон

Онкологію в актриси діагностували тричі – у 1992, 2017 та 2018 роках. Раніше їй допомагала хіміотерапія.

Померла популярна австралійська співачка та актриса, зірка культового та найулюбленішого мюзиклу Британії Бріолін Олівія Ньютон-Джон. Вона померла 8 серпня у віці 73 років після тривалого онкологічного захворювання, з яким боролася близько 30 років. Про це повідомив чоловік артистки Джон Істерлінг в Instagram.

Останніми днями знаменитість провела на ранчо в Південній Каліфорнії серед близьких.

“Понад 30 років Олівія була символом тріумфів та надії, розповідаючи про свій шлях боротьби з раком молочної залози. Ми просимо всіх поважати приватне життя сім’ї в цей дуже тяжкий час”, – написав чоловік.

Зазначається, що замість квітів сім’я зірки попросила шанувальників пожертвувати кошти на фонд Олівії Ньютон-Джон, який спеціалізується на дослідженні ракових пухлин.

Онкологію в актриси діагностували тричі – у 1992, 2017 та 2018 роках. Раніше їй допомагала хіміотерапія.

Зазначимо, Олівія Ньютон-Джон вважається однією з найпопулярніших акторок та співачок 1970-х років. У 1974 році вона представляла Велику Британію на пісенному конкурсі Євробачення з піснею Long Live Love і посіла четверте місце.

Також зірка чотири рази була удостоєна престижної нагороди Греммі. Свою найбільшу популярність вона здобула завдяки ролі Сенді в культовому мюзиклі Бріолін, де зіграла разом із відомим американським актором Джоном Траволтою.

Крім того, у 1979 році Олівія Ньютон-Джон отримала звання офіцера Ордену Британської імперії та звання Дами з рук королеви Єлизавети II.

Нагадаємо, раніше померла перша дружина екс-президента США Дональда Трампа – Івана. Їй також було 73 роки.

Померла актриса та телеведуча Руслана Писанка


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button