Цікаве

Побутова техніка Ventolux – запорука комфорту у вашій домівці

Сучасна домівка – це поєднання затишку, створеного господарями, деталей інтерʼєру та, звісно, побутової техніки. Від останньої залежить наскільки швидко та якісно можна виконувати різні хатні справи. Задачі, які покликана вирішувати техніка різноманітні – це і прибирання, і прання, і приготування їжі, й підтримання комфортної температури у квартирі чи будинку та інше. А отже, прилади виконують неабияку роль у нашому житті.

Аби завжди мати під рукою надійних та потужних електронних помічників, радимо ретельно вибирати бренд побутової техніки. Перевірені торгові марки уважно підходять до вибору матеріалів та комплектуючих, тестують продукцію та випускають на ринок перевірену техніку з мінімальною кількістю браку.

Одна з найвідоміших торгових марок-виробників побутової техніки для дому та кухні – це компанія Ventolux. В асортименті цієї ТМ можна знайти багато різних категорій товарів: кухонні витяжки, пральні машини, духові шафи, варильні поверхні, мікрохвильові печі тощо. Бренд Ventolux використовує у виробництві тільки надійні матеріали високої якості. Завдяки цьому ви отримуєте надійний пристрій, що слугуватиме довгі роки. Далі розглянемо найпопулярніші категорії приладів, що розміщує сайт VENTOLUX.

  1. Кухонні витяжки. Про цю категорію можна говорити дуже довго, адже саме з виробництва кухонних витяжок компанія починала свою діяльність понад десять років тому. За цей час ТМ встигла модернізувати модельний ряд та поповнити його великою кількістю моделей у різному стилі та у різних кольорах. Завдяки цьому ви зможете отримати не тільки якісний прилад для власної домівки, а й прикрасити інтерʼєр стильним рішенням. В асортименті Ventolux представлено наступні категорії кухонних витяжок: вбудовані, класичні, телескопічні, оздоблені деревом, телескопічні, Т-подібні, похилі тощо.
  2. Вбудовані холодильники. Ця категорія має не таку велику кількість різних варіацій як витяжки, проте всі моделі гідні уваги. Вони відрізняються за такими характеристиками, як: розмір основної камери, розмір морозильної камери, наявність функції No Frost чи frost Free. Кожен із холодильників має вбудовану конструкцію, а отже оснащений спеціальними кріпленнями, за допомогою він легко вбудовується в кухонні меблі. Таким чином ви отримуєте прилад, що стає частиною інтерʼєру, не обтяжує простір і виглядає максимально естетично.

Більше категорій можна побачити в офіційному інтернет-магазині Вентолюкс. Також, на сайті можна оформити замовлення та отримати професійну консультацію менеджерів щодо кожного з приладів.

Back to top button