Цікаве

Піца з кабачків на сковороді

Піца з кабачків на сковороді

Содержание

Продукти для блюда

  • кабачки (молоді) – 300-350 гр.
  • мука — 3 ст.л.
  • яйця – 2 шт.
  • помідор – 1-2 шт.
  • сир – 40-50 гр.
  • кетчуп — 2 ст.л.
  • сіль, чорний перець

Як готувати?

Кабачок добре миємо, обрізаємо хвостики і натираємо на тертці.

Натертий кабачок залишаємо в мисці на кілька хвилин, щоб він дав сік.

Помідор нарізати кружальцями.

Сир натерти на тертці.

Злити з кабачка сік, що виділився.

Додати яйця. борошно, сіль та чорний перець.

Перемішати.

На розігріту сковороду влити олію.

Викласти рівномірно кабачкову масу.

Обсмажити на середньому вогні до рум’яної скоринки.

Акуратно перевернути основу для піци.

Змастити кетчупом, викласти начинку.

Накрити сковороду кришкою і на повільному вогні готуємо, до появи рум’яної скоринки знизу і поки|доки| сир не розплавиться.

Піца готова, подаємо до столу у гарячому вигляді! Смачного!

Відеоурок

Back to top button