Цікаве
Пісний запечений буряк з картоплею по-сільському
Продукти для блюда
- буряк – 4 шт.
- картопля – 10 шт.
- цибуля — 2 шт.
- маринад:
- мед — 1 ч.л.
- соєвий соус – 50 мл.
- копченая паприка — 0.5 ст.л.
- оливкова олія — 3 ст.л.
- базилік
- сік лимона – 1 ст.л.
- чорний перець
- часник – 4 зуб.
Як готувати?
Очищаємо буряки від шкірки.
Далі загортаємо у фольгу і залишаємо отвір, щоб залити маринад.
Для маринаду змішуємо: мед, соєвий соус, копчена паприка, оливкова олія, базилік, сік лимона та чорний перець, добре перемішуємо.
Заливаємо маринадом буряки і закриваємо для запікання.
Для картоплі по-сільському нарізаємо картоплю часточками.
Цибуля великими часточками.
Посипаємо копченою паприкою, перцем, оливковою олією та базиліком.
Добре перемішуємо і тепер все викладаємо на лист.
Запікаємо 40-60 хв.
Перевіряємо готовність картоплі та буряків.
Як буде готово нарізаємо буряки на часточки або як вам зручно і посипаємо зеленню.
Смачного.
Відеоурок