Цікаве

Останні осінні дощі: погода на тиждень

Після раптового і значного похолодання, яке накрило Україну останніми днями, з понеділка прийшло потепління. Але разом із ним прийдуть і дощі, які до кінця тижня перетворяться на зливи. Про це повідомляє 1News.

Так, у вівторок, 26 листопада, практично по всій Україні температура повітря підніметься на 3-5 градусів. Найхолодніше буде на півночі та в деяких центральних областях – від нуля до +2. На заході і південному сході – до +4-6 тепла. Дощів не прогнозують, але хмарність дуже висока.

У середу, 27 листопада, потеплішає ще на кілька градусів, але вночі можливі заморозки. Хмарність переміститься на схід України, і там проллються дощі з переходом у мокрий сніг. На решті території без опадів і в середньому до +4-6 тепла, на заході країни до +9.

У четвер, 28 листопада, температурний режим залишиться на рівні попереднього дня. Але ось з опадами все складніше: захід і схід України заливатимуть дощі, місцями вночі з мокрим снігом.

У п’ятницю, 29 листопада, дощові хмари затягнуть усю Україну. Потеплішає ще на 1-2 градуси, але на тлі обіцяних проливних дощів і вітру потепління не відчуватиметься. Найтепліше буде на півдні країни і в Криму – до +11. На решті території в середньому до +4-7.

У суботу, 30 листопада, знову почне холоднішати. Дощі подекуди припиняться зовсім, а де-не-де зменшаться до мінімальних. У порівнянні з попереднім днем похолодає на 1-2 градуси і в середньому повітря прогріється до +3-5, місцями до +7. На півдні до +11.

Джерело: Укргідрометцентр

Back to top button