Цікаве

Яка погода підходить кожному знаку Зодіака: кому неодмінно потрібно гуляти, а кому краще сидіти вдома

До весни залишилося 9 днів, а тим часом лютий продовжує морозити українців. І якщо сьогодні холодно, а градусник показав максимум мінус 22 градуси, то на завтра синоптики обіцяють і зовсім до 30 градусів морозу. 1News розповідає  поради астрологів, кому зі знаків зодіаку краще не гуляти в мороз.

Овен

Представники цього знака зодіаку люблять спекотне літо, тому в найближчі дні носа з дому витикати слід тільки за сильної потреби. Інакше обморозите його і ще чого доброго захворієте. Зірки радять вам поберегтися!

Телець

Хто любитель комфорту, той Телець. Вас не лякає мінус 30, якщо ви укутались в улюблений теплий светр і ще 99 одежинок, намазали щоки кольдкремом і дістали валянки. Зірки радять вам насолодитися рипливим білим снігом, адже скоро все швиденько розтане.

Близнята

Трішки екстремали Близнята не тільки не бояться холоду, вітру, снігу і морозу, а навіть навпаки – люблять все це. Тому якщо побачите на вулиці кого, хто гуляє й радіє, знайте – це Близнята. Для гарного самопочуття зірки радять представникам цього знаку зодіаку частіше відпочивати в горах.

Рак

Хто б міг подумати, що мрійники і неймовірні романтики Раки є найадаптованішим знаком зодіаку, який легко пристосовується до будь-якого клімату. Зірки радять бути більш комунікабельними в ці дні – кличте до себе гостей і заряджайте їх своїм оптимізмом під гарячий глінтвейн.

Лев

Хто любить сонце і тепло, той Лев. Зірки радять вам пересидіти сильні морози вдома, інакше поганий настрій і таке саме самопочуття вам забезпечені. Якщо вам нудно і самотньо – кличте гостей, частіше обіймайтеся з коханою людиною і нескінченно тискайте свого кота – адже вони ще ті антидепресанти.

Діва

Сніг, дощ, мороз, спека – Діві взагалі однаково, які там природні явища. Якщо є улюблене заняття, багато роботи або Діви закохані, то нічого навколо не помічають. Зірки радять активні вихідні в галасливій компанії.

Терези

Щоб почуватися добре, представникам цього знаку зодіаку потрібне свіже повітря. Тому намастіть щоки кольдкремом, тепло одягайтеся та взувайтеся – і вперед, дихати морозним повітрям. Особливо перед сном вам це ідеально допоможе переключитися з робочого режиму на відпочинок.

Скорпіон

Представники цього знака зодіаку живляться енергією природи. Тому їм однаково, холодно там чи жарко, сніг чи сонце. Вдягайтеся зручніше, беріть санки, тарілки, сноуборди, лижі й вирушайте заряджатися драйвом у ці морозні зимові дні.

Стрілець

Представники цього знака зодіаку такі допитливі і всім цікавляться, що можуть не просто піти гуляти в мороз, а ще й якісь експерименти провести. І не стримуйтеся, адже через кілька днів усе вже розтане. Насолоджуйтесь можливостями!

Козоріг

Зірки вам радять провести активні вихідні й не застоюватися. Нині оптимальний час для швидких рішень. А найудачливіші можуть знайти собі нових друзів.

Водолій

Ви, як і Терези, любите свіже повітря і готові заради цього навіть терпіти через змерзлі ніс і щоки. Постарайтеся тоді використовувати нагоду провести більше часу на свіжому повітрі, влаштувавши невелику вечірку із шашликами, глінтвейном і танцями просто посеред засніженої галявини.

Риби

Хто сказав, що Риби холоднокровні? Вони люблять воду, сонце і тепло, тому сміливо купуйте квитки в теплі краї, де зможете “перезимувати” ці морози і, як батарея, підживитися теплом і сонцем. Інакше поганого настрою вам не уникнути в ці морози.

Джерело: Сьогодні

Back to top button