Цікаве

Останки чотирьох президентів США відправлять у космос

Останки чотирьох президентів США відправлять у космос

Фото: Википедия
Змодельований запуск ракети-носія Vulcan

Мета такої кампанії – надати майбутній цивілізації цінну інформацію про людину з минулого.

 
 
 
Американська компанія Celestis збирається відправити ДНК чотирьох померлих президентів США в космос. Це станеться цьогоріч, пише IFLScience.
 
Йдеться про останки Джорджа Вашингтона, Рональда Рейгана, Джона Ф. Кеннеді та Дуайта Ейзенхауера.
 
Їх відправлять у спеціальних капсулах на орбіту навколо Сонця у рамках першого запуску нової важкої ракети-носія Vulcan від компанії United Launch Alliance.
 
“Такий політ уможливить створення своєрідного космічного сховища даних, яке зможуть використати майбутні покоління землян, що заселять інші планети, для вивчення історії США і Землі загалом. Тобто ці і, можливо, інші ДНК, відправлені у майбутньому, можуть стати біологічними підручниками історії для майбутніх поколінь, які мігрують із Землі”, – зазначили в компанії.
 
Варто зазначити, що у Celestis не можуть відповісти, як нащадки відшукають ці капсули в космосі.
 
“Значну кількість ДНК американських президентів люди майбутнього зможуть витягти з волосся, яке якраз і буде поміщено у спеціальні капсули. Цей політ увійде у підручники історії завдяки наявності ДНК історичних осіб”, – додали представники компанії.
 
Нагадаємо, раніше останки ватажка терористичної організації “Ісламська держава” Абу Бакра аль-Багдаді, про ліквідацію якого оголосив президент США Дональд Трамп, поховали у морі.
 
SpaceX запустить в космос прах людей
 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button