Цікаве

Оскар-2022 – букмекери оцінили шанси номінантів на здобуття премії – 1News


Фото з відкритих джерел

Як повідомляється, у категорії “Найкращий фільм” нагорода дістанеться вестерну “Влада пса”

Букмекери оцінили шанси на успіх номінантів на найпрестижнішу кінопремію — Оскар. Про це повідомляє компанія Ladbrokes.

Як зазначається, з найбільшою ймовірністю премія Оскар у категорії “Найкращий фільм” дістанеться вестерну “Влада пса” з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі.

Другим претендентом на найкращий фільм букмекер назвав біографічну картину про заворушення у Північній Ірландії – “Белфаст”. За нею йде “Вестайдська історія” Стівена Спілберга.

Найменше шансів взяти премію є у спортивної драми “Король Річард”, а також японського роуд-муві “Сядь за кермо моєї машини””

Лідером у категорії “Найкраща чоловіча роль” вважають Вілла Сміта за його перетворення на батька тенісисток Венус та Серени Вільямс.

1News за темою: Названо номінантів на премію BAFTA 2022: Чи є серед них “Дюна”?

Трохи менше шансів забрати нагороду у Бенедикта Камбербетча, а аутсайдером цієї номінації букмекери вважають Дензела Вашингтона, котрий зіграв головну роль у історичній драмі “Макбет”.

Серед акторок лідирує Ніколь Кідман за свою роль у біографічному фільмі “Бути Рікардо”. На другому місці йде Крістен Стюарт, яка зіграла принцесу Діану у фільмі “Спенсер”, а на третьому — Олівія Колман (“Незнайома дочка”) та Джесіка Честейн (“Очі Теммі Фей”).

Найкращим режисером букмекери вважають Джейн Кемпіон за її фільм “Влада Пса”. У 1994 році її стрічка “Піаніно” поступилася “Списку Шиндлера” Спілберга, зате взяла нагороду за кращий сценарій.

Найближчими конкурентами Кемпіон знову буде Стівен Спілберг та Кеннет Брана.

Відомо, що 94-а церемонія вручення премії Оскар відбудеться 27 березня.

1News за темою: Тріумф Адель: Премія Brit Awards 2022 оголосила переможців

Як повідомлялося раніше, 8 лютого, Американська кіноакадемія оголосила номінантів на 94 премію “Оскар”, яка відбудеться 27 березня у голлівудському театрі “Долбі”. За статуетку боротимуться у 24 номінаціях.


Джерело

Back to top button