Цікаве

Онколог перерахував симптоми, які вимагають термінового візиту до лікаря

Серед симптомів, які вимагають термінового візиту до лікаря і обстеження, онколог виділив незрозумілу тривалу слабкість, епізоди різкої сильної втоми.

Існують “універсальні” симптоми, чий прояв вимагає особливої настороженості, а також звернення до лікаря, – про це заявив онколог Андрій Капрін. Він перерахував зміни в організмі, помітивши які потрібно терміново записуватися на прийом в медустанову.

«В першу чергу повинні насторожити тривала слабкість, схуднення, що відбувається без дієти, і підвищена температура, не пов’язана з застудою», – заявив онколог.

Також він перерахував інші тривожні сигнали, що вимагають перевірки у лікаря: довго не проходить, затяжний кашель, виділення крові не разового характеру, а тривалі – при тому ж кашлі або з носа, в сечі.

3 Comments

  1. Онколог Андрій Капрін наголосив на важливості негайного звернення до лікаря при появі таких симптомів, як тривала слабкість, різка втома, незрозуміле схуднення, підвищена температура, затяжний кашель та виділення крові. Ці ознаки можуть бути сигналами серйозних захворювань і вимагають обов’язкового медичного обстеження.

  2. Онколог Андрій Капрін наголошує на важливості термінового звернення до лікаря при появі таких симптомів, як тривала слабкість, різка втома, незрозуміле схуднення, підвищена температура, затяжний кашель і виділення крові. Вчасне обстеження може врятувати життя.

  3. Онколог Андрій Капрін закликає не ігнорувати симптоми, такі як тривала слабкість, незрозуміле схуднення та підвищена температура, які можуть свідчити про серйозні захворювання і потребують негайного звернення до лікаря. Особливу увагу слід звертати на довготривалий кашель та виділення крові, що також вимагають медичної перевірки.

Back to top button