Цікаве

Олімпіада-2022 – Спортсменка з РФ нецензурно вилаялася під час інтерв’ю ВВС англійською – 1News

Збірна ОКР виграла командний турнір з фігурного катання. Срібні медалі виборола команда США, бронзові дісталася Японії

Анастасія Мішина
Фото Eurosport

На зимових Олімпійських іграх у Пекіні збірна ОКР після свого виступу дала інтерв’ю телеканалу BBC. Російські фігуристи зганьбилися незнанням англійської мови, а також нецензурною лексикою в ефірі. Про це повідомляється на офіційному сайті ВВС.

Так, журналістка запитала в представниці Росії Анастасії Мішиної англійською мовою про те, як вона почувається після падіння. Проте росіянка не зрозуміла запитання та кумедно осоромилася.

“Я ніх*ра не зрозуміла”,– сказала представниця Росії.

У цьому ж інтерв’ю росіянин Микита Кацалапов не одразу зміг перекласти вираз “член команди”. Але зрештою дав раду з перекладом.


Зазначимо, що збірна ОКР виграла командний турнір з фігурного катання. Срібні медалі виборола команда США, бронзові дісталася Японії.

Додамо, що збірна України посіла 10-те місце у командному турнірі. Найвище судді оцінили виступ Анастасії Шаботової. 16-й фігуристці вдалося успішно виконати коротку програму та заробити 62.49 бала. Таким чином вона посіла 7-ме місце та здобула 4 очки для команди. Збірна України за свій виступ заробила 8 балів.

1News за темою: Олімпіада-2022 в Пекіні: Чим завершилися сьогоднішні змагання для українських спортсменів

Нагадаємо, на Олімпійських іграх у Пекіні жіночі команди Канади та Росії відіграли матч у медичних масках, бо представниці Оттави не мали результатів тестів на коронавірус суперниць з РФ.


Джерело

Back to top button