Спорт

У МОК заявили, що люди “втомились від поганих новин”

У МОК заявили, що люди втомились від поганих новин

Фото: IOC
Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах

У серцях уболівальників живе бажання побачити щось позитивне, що об’єднувало б їх і давало надію у скрутні часи, вважає Бах.

Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах, коментуючи ситуацію навколо Олімпіади-2024, заявив, що людство втомилося від поганих новин і “у серцях уболівальників живе бажання побачити щось позитивне”. Про це у середу, 20 березня, Бах сказав під час пресконференції. 

“Людям набрид безперервний потік негативу, агресії та вкрай поганих новин, з якими вони стикаються щодня”, – заявив Бах.

Він зауважив, що такі висновки він зробив зважаючи на результати соціалогічних опитувань, згідно з якими 70% американців збираються стежити за Олімпіадою.

“Це підтверджується і активністю у соціальних мережах наших олімпійських сторінок, де лише за січень було зафіксовано 790 мільйонів взаємодій”, – наголосив Бах.

Раніше Томас Бах заявляв, що росіяни та їх влада агресивно поводять себе по відношенню до Міжнародного олімпійського комітету. 

Виконком Міжнародного олімпійського комітету вирішив не допустити російських та білоруських спортсменів до участі у параді делегацій на церемонії відкриття Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button