Цікаве

Олена Зеленська розповіла про правила в гардеробі та чому наділа кросівки у Версаль

Дружина президента дала відверте інтерв’ю, в якому поділилася секретами стилю, правилами ділового етикету і щоденною роботою над образами.

Олена Зеленська, яка прийшла на форум “Україна 30” у витонченому бежевому костюмі, дала відверте інтерв’ю, розповідає 1News. Журналістам дружина президента розповіла про підготовку проєкту до Дня незалежності України, свою роботу і міжнародні відносини.

Перша леді України також поділилася, як вибирає одяг для офіційних заходів і якими правилами стилю керується. Так, Зеленська зазначила, що надає перевагу працювати з молодими українськими дизайнерами, такими як Іван Фролов та Артем Климчук.

 

 

Цікаво, що Олена сама збирала інформацію про те, як має виглядати дружина президента. Ніхто в Офісі глави держави, ні служба протоколу не змогли їй допомогти.

Так, насамперед Зеленська керується правилами ділового етикету, серед яких:

  • Дотримуватися традиції певних країн.
  • Одяг має бути доречним і відповідати заходу.
  • Брати з собою в ділові поїздки запасні комплекти одягу на випадок дощу або снігу, а також зручне взуття.

 

 

Олена прокоментувала також ситуацію з кросівками французького бренду Veja, які вона одягла для візиту у Версаль. Тоді суспільство визнало такий образ недоречним. Виявляється, надіти кросівки першій леді рекомендувала французька сторона.

 

 

Також Зеленська розповіла, що вони з чоловіком користуються послугами одного стиліста, саме з яким опрацьовують усі образи для офіційних виходів. Особливу увагу приділяється виходам з літаків і зустрічам з президентськими парами, адже саме вони найбільше викликають резонанс.

 

Олена зазначила, що у неї, як у першої леді країни, немає жодного політичного впливу, але своїм зовнішнім виглядом вона може привернути увагу громадськості до роботи і важливих проєктів.

Джерело: Фокус

Back to top button