Цікаве

Огляд Samsung Galaxy Tab S5e*

Якщо ви у пошуках потужного і багатофункціонального планшета не за всі гроші світу, то пропонуємо звернути увагу на модель Samsung Galaxy Tab S5e. Спеціалісти stylus.ua розповідають про особливості планшета від компанії Samsung.

Більше можливостей з тонкими рамками

Galaxy Tab S5e – це поєднання стилю та вишуканості. Він отримав надтонкий металевий корпус, представленій в трьох елегантних кольорах: золотистий, срібний і чорний. Вибирайте той, що подобається найбільше.

У цій моделі немає зайвих деталей. Лише надтонкі рамки і дуже великий екран, який занурює у те, що відбувається. Діагональ екрану становить 10,5’’, створений він за технологією Super AMOLED, а роздільна здатність становить 2560×1600 пікселів. Такі параметри гарантують чудову деталізовану картинку, яка приголомшує своєю чіткістю.

Надлегкий та супертонкий

Tab S5e – це поєднання комфорту та зручності у компактному корпусі. Його товщина становить всього 5,5 мм, а вага приблизно 400 грамів. Планшет настільки легкий, що його можна завжди носити з собою: переглядайте цікаві фільми під час подорожі або вирішуйте робочі питання прямо на ходу.

Якісне об’ємне звучання

Коли налаштуванням звуку займалася компанія AKG, можна бути впевненим у гарному звучанні. Слухайте улюблену музику через різні програми або дивіться екшени на планшеті. Технологія Dolby Atmos подарує об’ємне 3D-звучання і відчуття повного занурення у події на екрані.

Потужний та витривалий

Із Galaxy Tab S5e можна не перейматися про зарядку. Планшет отримав акумулятор великої ємності — 7 040 мАч. Розробники обіцяють до 15 годин автономної роботи планшета. До речі, зарядка відбувається досить швидко, адже її потужність становить 15 Вт.

Планшет працює на процесорі Qualcomm Snapdragon 670, який демонструє висококласні показники роботи. З ним операційна система швидко завантажується, а будь-які задачі вирішуються моментально. За якісну графіку відповідає відеоадаптер Adreno 615. Він гарантує повноцінне занурення у світ відеоігор.

Пам’яті достатньо для всіх ваших спогадів

Швидкодія системи доповнюється 4 Гб оперативної пам’яті, тому програми працюють плавно та без збоїв. Для зберігання персональної інформації запропоновано 64/128 Гб вбудованої пам’яті. Але це ще не все. Користувач може встановити карту пам’яті microSD до 1 Тб, щоб зберегти найцінніші моменти життя: фото, відео, улюблені треки тощо.

Вам вже захотілося поклацати Galaxy Tab S5e? Заходьте на сайт stylus.ua, оформіть замовлення та вже через декілька днів він буде ваш.

*на правах реклами

Back to top button