Цікаве

Огірки По-Корейськи! Хіт 90х! Улюблена раритерна закуска! Рецепт дуже простий

Смачне соління за східним рецептом, яке можна приготувати швидко та не стерилізуючи. Огірки виходять дуже соковитими, хрусткими та пікантними. Це відмінний додаток до м’ясних страв та картоплі.

Інгредієнти:

  • Огірки 2 кг
  • Морква 500 г.
  • Часник 1 головка
  • Цукор 100 г.
  • Сіль 50 г.
  • Приправи для корейської моркви 50 г.
  • Оцет столовий 9% 100 мл.
  • Олія 100 мл.

Приготування:

Рецепт приготування огірків по-корейськи на зиму без стерилізації простий у приготуванні! Огірки ретельно промиваємо, розрізаємо на поздовжні частини.

Морквину чистимо і подрібнюємо за допомогою спеціальної тертки для корейської моркви, якщо у вас такої немає, то скористайтеся звичайною, але більшою. З’єднуємо овочі разом у глибокій мисці.

Часник подрібнюємо через прес. Змішуємо його з олією, оцтом, приправою для корейської моркви, сіллю та цукром.

Заливаємо приготованою сумішшю огірки та моркву, ретельно розмішуємо та залишаємо в такому вигляді на пару годин.

Після цього ще раз перемішаємо всі інгредієнти та відправляємо на вогонь. Коли маса закипить, продовжуємо тушити її на невеликому вогні протягом 15 хв.

Розкладаємо готовий салат у банки і закочуємо.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 11 =

Back to top button