Цікаве

Нові флагмани Galaxy. Що покаже SamsungСюжет

Нові флагмани Galaxy. Що покаже Samsung

Samsung офіційно представить нові флагманські смартфони другої половини 10 серпня. На фото Galaxy Flip 4

Корейський гігант наступної середи представить флагманські смартфони другої половини року – Galaxy Flip 4 і Galaxy Fold 4. Їхні фотографії вже злили в мережу.

Захід Samsung Galaxy Unpacked пройде 10 серпня, на ньому будуть представлені флагмани Galaxy Fold 4 та Flip 4, а також смарт-годинник та навушники. За кілька днів до події до мережі потрапили характеристики та якісні зображення всіх основних новинок, які корейський гігант покаже на презентації. 1News розповідає, які новинки Samsung варто очікувати.

 

Флагманські Galaxy Flip 4 та Galaxy Fold 4: характеристики і фото

10 серпня Samsung офіційно представить нові флагманські смартфони другої половини року – Galaxy Flip 4 та Galaxy Fold 4.

Пристрої отримають екрани, що згинаються, як і попередні моделі, а також видатне “залізо”. Уточнені характеристики “фолду” також потрапили до мережі за тиждень до анонсу.

Так, Fold 4 оснастять (мабуть, для всіх регіонів) процесором Snapdragon 8+ Gen 1, що дасть приріст потужності CPU у 15 відсотків, GPU – у 59 відсотків та NPU (нейромодуль) у 68 відсотків.

Акумулятор ємністю 4400 мАч підтримуватиме 25-ватні адаптери живлення. Причому заряду 50 відсотків вдасться досягти за 30 хвилин. Частота оновлення обох екранів складе 120 Гц, яскравість – тисяча ниток. Задню та передню сторони пристрою прикриють захисним склом Gorilla Glass Victus+.

Діагональ зовнішнього екрану складе 6,2 дюйми, внутрішнього – 7,6 дюйми. Основна камера включає три модулі, один з яких дозволяє вести зйомку з оптичним наближенням 3x.

Galaxy Fold 4
Galaxy Fold 4
Galaxy Fold 4

Щодо Flip 4, основні риси дизайну в порівнянні з Galaxy Z Flip 3 не змінилися. Корпус, як і раніше, складається навпіл по горизонтальній лінії. Модуль камери вписано у чорну підкладку у верхній частині задньої кришки смартфона.

На правій панелі розташовані кнопки регулювання гучності та ще однією кнопкою – мабуть, для запуску голосового помічника. Лоток для SIM-карти розташований ліворуч, а порт USB-C з ґратами динаміка – знизу.

Забарвлення корпусу чотири: графітове, рожеве золото, фіолетове та синє.

Очікується, що смартфон отримає чіпсет Snapdragon 8+ Gen 1, 8 ГБ оперативної пам’яті та до 512 ГБ вбудованої, дві 12-мегапіксельні камери ззаду та фронтальний сенсор на 10 Мп.

Galaxy Flip 4
Galaxy Flip 4
Galaxy Flip 4
Galaxy Flip 4
Аксесуари до Galaxy Flip 4 та Galaxy Fold 4

 

Samsung Galaxy Watch 5 Pro із сапфіровим склом та гарною автономністю

Розумний годинник Samsung Galaxy Watch 5 Pro буде доступний тільки в одному розмірі 45 мм. Діаметр екрану складе 1,36 дюйма, і це буде панель AMOLED з роздільною здатністю 450 х 450 пікселів.

Годинник отримає титановий корпус та сапфірове скло. Акумулятор ємністю 590 мА/год повинен забезпечити хорошу автономність до 80 годин роботи, тобто понад три доби.

В основі буде лежати SoC Exynos W920, яка використовується і в поточному поколінні годинника Samsung. Флеш-пам’яті буде до 16 ГБ, також буде підтримка eSIM.

Товщина корпусу складе 10,5 мм, важитиме годинник буде 46,5 г, і це вдвічі більше, ніж у звичайних Watch 5.

Samsung за Watch 5 Pro проситимуть від 470 доларів.

Samsung за Watch 5 Pro
Samsung за Watch 5 Pro
Samsung за Watch 5 Pro
Samsung за Watch 5 Pro
Samsung за Watch 5 Pro
Samsung за Watch 5 Pro
Samsung за Watch 5 Pro
Samsung за Watch 5 Pro

 

Навушники Galaxy Buds2 Pro зі “звуком на 360 градусів”

Galaxy Buds2 Pro дуже схожі на оригінальні Buds Pro, хоч і мають майже повністю матове покриття.

У витоку говориться, що навушники отримають 10-мм драйвери, підтримку Bluetooth 5.3 та кілька мікрофонів у кожному вкладці.

Очікується, що Samsung представить нове “інтелектуальне активне шумозаглушення”, яке має блокувати навіть більше зовнішніх шумів, ніж старі моделі Galaxy Buds.

У витік також згадується “звук на 360 градусів”, рейтинг захисту від води IPX7 і вісім годин автономності на одній підзарядці. Підзаряджання навушників відбуватиметься через порт USB-C.

Samsung Galaxy Buds2 Pro вийдуть у кольорах Zenith Grey, Zenith White та Bora Purple за роздрібною ціною 229 євро.

Samsung Galaxy Buds2 Pro
Samsung Galaxy Buds2 Pro
Samsung Galaxy Buds2 Pro

 

Бюджетний, але потужний Galaxy

Цікаво, що на початку серпня Samsung без особливого шуму представив поповнення в лінійці недорогих і довгограючих смартфонів – Galaxy A23 5G.

Це оновлена ​​версія, що відрізняється від дебютував у березні Galaxy A23 4G наявністю підтримки стільникових мереж п’ятого покоління 5G та деякими іншими нюансами.

Точна модель SoC виробником не уточнюється, але, згідно з інформацією з бази даних бенчмарку Geekbench, йдеться про Qualcomm Snapdragon 695.

Смартфон Galaxy A23 5G отримав:

  • акумулятор ємністю 5000 мА · год
  • 6,6-дюймовий РК-екран роздільною здатністю Full HD+ (1080 x 2408 пікселів)
  • селфі-камеру на 8 Мп
  • основну четверну камеру (50 Мп, 8 Мп, 2 та 2 Мп)
  • 4-8 ГБ ОЗУ та 64/128 ГБ флеш-пам’яті
  • сканер відбитків пальців
  • фірмову оболонку One UI 4.1 на основі операційної системи Android 12
  • підтримку 5G
  • Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac, 2,4 та 5 ГГц)
  • Bluetooth 5.1

Офіційні терміни початку продажу та рекомендовані ціни поки не оголошені.

Тим часом флагманський смартфон Samsung Galaxy S22 Ultra, який надійшов у продаж на початку року, тепер пропонується за рекордно низькою ціною на сайті Amazon.

Популярний онлайн-магазин пропонує версію Samsung Galaxy S22 Ultra Phantom Black з 256 ГБ флеш-пам’яті зі знижкою 277 доларів за 1023 долари. Тоді як звичайна ціна складає 1300 доларів.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra оснащений 6,8-дюймовим екраном Dynamic AMOLED 2X роздільною здатністю QHD+ із частотою оновлення зображення до 120 Гц. Також він отримав 108-мегапіксельну камеру, 10-кратний зум, вбудований стілус, акумулятор ємністю 5000 мАгод і підтримкою 45-ватної зарядки.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button