Цікаве

Німецьке подружжя встановило в своєму будинку 350 ялинок

В Німеччині подружжя Сюзанни та Томаса Йеромінів встановило рекорд з найбільшої кількості прикрашених ялинок, розмістивши вдома 350 різдвяних ялинок, передає 1NEWS з посиланням на УНН.

“Суддя із реєстрації рекордів Олаф Кухенбекер підтвердив, що подружжя Сюзанни та Томаса Йеромінів встановило 4 грудня 2019 року в Рінтельні світовий рекорд з найбільшої кількості прикрашених ялинок у одному місці. Маючи 350 прикрашених ялинок, два прихильники Різдва офіційно підтвердили, що ніде у світі, окрім їхнього будинку, немає такого місця, де можна було б знайти таку кількість прикрашених ялинок”, – вказано на сайті.

Повідомляється, що зазвичай Йероміни починають прикрашати свої ялинки ще у вересні, але цього року вони почали ще 1 серпня, щоб встигнути підготуватись до Різдва. Минулого року подружжя прикрасило 316 ялинок до свята.

“Томас Йеромін не хоче зупинятися свою химерну пристрасть до колекціонування: наступного року він уже оголосив, що хоче прикрасити 500 ялинок. Однак незрозуміло, де він хоче розмістити їх у своєму будинку в 180 м²”, – йдеться у повідомленні.

 

 

Back to top button