Цікаве

Названо знаки Зодіаку, які не вміють любити

Любов здається нам найбільш бажаним почуттям з усіх, які дано відчувати людині, так би мовити, за замовчуванням, пише 1NEWS з посиланням на ТСН.

Тому ми впевнені, що люблять всі без винятку, але насправді це не так. Астропсихолог Валентина Віттрока назвала знаки Зодіаку, які не вміють любити.

Козеріг (22.12 — 20.01)

Козероги — найбільш закритий і, чого вже тут гріха таїти, самий корисливий знак Зодіаку, недарма їх життєве кредо — “я використовую”: вони вміло користуються як шансами, які надає їм життя, так і оточуючими їх людьми — від знайомих і друзів до рідних і коханих. Представників цього знаку відрізняє емоційна стриманість, вони не вважають за потрібне витрачати душевні сили на відносини, цілком достатньо, що будуть любити їх, вони ж дозволять близьким це робити.

Близнюки (22.05 — 21.06)

Близнюки для любові занадто непостійні: вони, подібно до гоголівської нареченій з “Одруження”, ніяк не можуть визначитися з тим, хто насправді їм миліше, тому в результаті не люблять нікого. Але, навіть зустрівши другу половинку, представники знака, в силу їх подвійності, насилу з нею уживаються: сьогодні їм здається, що вони люблять чоловіка або дружину до безпам’ятства, а завтра вже насилу переносять їх присутність поруч — про яку любов тут може йти мова?

Телець (21.04 — 21.05)

Тельці найбільше на світі люблять себе — точніше, свої чуттєві задоволення: смачну їжу, зручну і дорогий одяг, автомобілі преміум-класу, домашній затишок і комфорт, хороший секс. Такі приземлені відчуття складно поєднуються з піднесеними почуттями, тому представники знака, вибираючи між першим і другим, вважають за краще насолоди. Що ж до любові, то вона для них існує переважно у вигляді сексу — так вони можуть отримувати те, що хочуть, нічого не віддаючи натомість.

 

 

 

Back to top button