Події

​​ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СБУ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ Дорогі українці, колеги та поб…

​​ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СБУ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дорогі українці, колеги та побратими!

Сьогодні ми боремось за право самостійно визначати власну долю і жити за українськими законами – як це прописано в Конституції України. Боремось за рідну землю, мову та майбутнє наших дітей!

Це найвища цінність, яку відстоює весь народ. За неї кращі сини та доньки України віддають свої життя. Ми пам’ятаємо кожного Героя! І з іще більшим завзяттям нищимо ворога!

За час війни українське суспільство змінилося. У нас немає ілюзій щодо намірів сусіда-терориста. Натомість є концентрована лють, бажання здолати окупантів і чіткий алгоритм дій, які щодня наближають Перемогу.

Випробування єднають нас, як націю. А Конституція цементує фундамент нашого спільного дому, будівництво якого не зупиняє навіть війна.

Разом творимо сучасну історію України! У серці кожного з нас – любов до Батьківщини і ненависть до ворога. Ми вичищаємо його звідусіль – з нашої землі, зсередини українського суспільства, з інформаційного простору.

Конституція дає нам не лише таке право, але й обов’язок – захищати безпеку держави та її громадян. І Служба безпеки України виконує цю місію з великою честю та відповідальністю.

Вдячний кожному українцю, хто допомагає очищенню країни від ворога та робить свій внесок у захист Батьківщини!

Ми обов’язково збережемо свою державу та відбудуємо її! Щоб новий День Конституції України святкувати у мирі, злагоді та безпеці.

Слава Україні!

Голова Служби безпеки України
генерал-майор
Василь Малюк

Back to top button