Цікаве

Названо п’ять знаків зодіаку, які бачать віщі сни

У деяких людей добре розвинена інтуїція, це допомагає їм побачити майбутнє уві сні, пише 1news з посиланням на lenta.ua.

Нерідко сновидіння допомагають людям якщо не передбачити майбутнє, то розібратися з минулим. Серед представників зодіакального кола є п’ятеро тих, хто бачить сни, які часто збуваються.

Рак

У Раків дуже сильна інтуїція. Вони планують майбутнє, орієнтуючись на свої відчуття, і часто не помиляються. Їм нерідко  сняться сни, які обіцяють подорожі, переміщення, притому часто – по кар’єрних сходах. Вони не тільки самі прекрасно розбираються у своїх сновидіннях, а й блискуче тлумачать чужі сни.

Близнюки

Сни представників цього знака надзвичайно яскраві. Вони можуть відчути не тільки майбутню біду, а й  знайти пояснення подіям минулого уві сні. Для оточуючих Близнюки – прекрасний талісман і оберіг від будь-яких нещасть.

Овен

Овни не тільки прекрасно бачать своє майбутнє, перебуваючи в обіймах Морфея, а й пророкують світові події. Їм відкриваються пророцтва глобальних масштабів, які увійдуть потім в історію. Імовірність того, що їхні сни здійсняться, вкрай висока.

Діва

Діви пунктуальні, а тому уві сні бачать все таким, яким воно має бути, по їхньому розумінню. Вони часто вірять у свої сновидіння і уві сні ніби розставляють всі події життя по місцях. Їхні сни часто збуваються, особливо якщо Діва щиро вірить у таке майбутнє всім серцем.

Водолій

Сни для цього знака – заряд бадьорості і позитиву. Водоліям  рідко сняться кошмари, зате, навпаки, часто щось веселе і таке, що налаштовує на оптимістичний лад. Не дивно, що такі сни вранці допомагають їм почати день легко і радісно. Але у віщі сни Водолії не вірять, вважаючи за краще досягати успіху наяву.

 

 

 

Back to top button