Цікаве

Найсміливіші знаки зодіаку

Содержание

Сміливість завжди протиставляють боягузтво, стверджуючи, що відвага — добре, а ось її відсутність краще приховувати від оточуючих. У той же час і те, й інше може бути просто життєвою стратегією. Овни звикли йти безперервно, а Тельці щиро вважають, що сміливість — доля дурнів. Що думають інші, читайте в аналізі найсміливіших знаків зодіаку. 

ОВЕН

Овен — один із найсміливіших знаків зодіаку на думку астрологів. Овни не бояться змін і складних ситуацій і ніколи не вибирають, щоб максимально себе убезпечити бездіяльністю або діяти, але йти на ризик. До того ж з роками Овен розуміє, що ризик — справа благородна, а сміливі вчинки варті свічок.

ТЕЛЕЦЬ

Телець навряд чи увійшов би в топ найсміливіших знаків зодіаку. Для цього він надто обережний і ніколи не сподівається на везіння та інші матерії, які неможливо виміряти та прорахувати. До того ж Тельці дуже повільні, але, як і у випадку з Овнами, протягом життя вони лише переконуються у вірності своєї стратегії та щиро не розуміють, навіщо потрібна сміливість.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки — один із найсміливіших знаків зодіаку у чоловіків. Але їх сміливість завжди є сусідами з інтелектом, який, як дороговказ, вказує, де треба проявити себе як сміливу людину, а де розумніше «струсити». Загалом Близнюки — новатори за своєю суттю, а в жодному починанні чи відкритті без сміливості не обійтися.

РАК

Рак і сміливість – речі несумісні. Якщо до Раку прийти з будь-якою, навіть на перший погляд невинною пропозицією, він знайде сто причин, чому це погана витівка і до чого це може привести. Причому в 90% випадку Раки апелюють не до власного досвіду, а до історій знайомих своїх знайомих та сумнівних статей із газет. У той же час цей знак зодіаку усвідомлює свою зайву обережність, якщо не сказати боягузтво, і завжди вдячний, якщо комусь врешті-решт вдається витягнути його із зони комфорту.

ЛЕВ

Лев, хоч і цар звірів, знак зодіаку аж ніяк не сміливий. Парадокс? Але подумайте самі: коли так цінуєш свою репутацію, спосіб життя та матеріальні блага, хіба можна дозволити собі бути відважним? Леви дуже часто обережні, але завжди доводять це раціональністю, хоча чудово знають, що їм просто не вистачає сміливості.

ДІВА

Діви можуть зменшуватися, коли йдеться про дріб’язкові рішення, але коли справа доходить до глобальних вчинків, вони майже завжди проявляють себе як вкрай сміливі особистості, готові до будь-якого результату та будь-яких наслідків. Важливу роль відіграє і підтримка близьких, чим вона сильніша, тим Діва сміливіша. І навпаки: якщо в Діву ніхто не вірить, то і вона з меншим бажанням іде на ризик.

ТЕРЕЗИ

Терези — найсміливіший знак зодіаку у жінок. Але й чоловіки не відстають. Звичайно, Терези можуть довго все зважувати, але якщо від них потрібне рішення тут і зараз, вони без страху візьмуть на себе відповідальність і поведуть уперед цілий натовп. Інша річ, що вони майстерно приховують цей бік своєї особистості, тому навряд чи комусь із оточуючих спаде на думку, що вони на таке здатні.

СКОРПІОН 

Сміливість Скорпіонів дуже опційна і залежить від настрою. Іноді Скорпіони наважуються на те, про що вчора і подумати не могли, а іноді не можуть вимовити жодного слова в критичній ситуації, за що потім довго злиться на себе. До речі, у випадку зі Скорпіонами є пряма закономірність: чим вони сміливіші, тим менше в них мстивості, а чим боягузливіше, тим довше носять образи.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям невідомо, що таке страх. Вони завжди і скрізь у перших рядах, тому, до речі, серед зірок шоу-бізнесу, акторів, співаків та ватажків громадських рухів так багато Стрільців. Про Стрільця навіть доречно буде сказати «зухвалий», а ще вони не падають духом від невдач і не пасують перед труднощами.

КОЗЕРІГ

У Козерогів складні стосунки зі сміливістю. Вони навряд чи увійшли б у топ найсміливіших знаків зодіаку, але й трусами їх точно не назвеш, хоча б тому, що серед Козерогів дуже багато любителів екстремальних видів спорту і вони люблять полоскотати собі нерви. У той же час Козерога досить консервативна, їм дорогий звичний уклад і традиції, вони рідко наважуються на глобальні зміни в житті.

ВОДОЛІЙ

Водолій досить сміливий знак зодіаку, бо знає, що може покладатися на свою чудову інтуїцію. Цей знак завжди спрямований у майбутнє, тому кожен його крок пов’язаний зі сміливістю та ризикованими рішеннями. Збоку може здаватися, що Водолій хаотичний, але насправді він часто просто йде всупереч своїм страхам і щоразу бере себе на слабко.

РИБИ

Риби не надто сміливий знак зодіаку. А все тому, що вони не люблять брати відповідальність за свої вчинки, часто страждають від цього і зрештою приходять до простого висновку: що менше вони рухаються і щось вирішують, то менше їм потім дістається. Максимально абстрагуватися від будь-якої проблеми та вичікувати, поки все вирішиться сторонніми силами, — це про Риб.

Back to top button