Цікаве

Названо найвисокооплачуваніших влогерів 2021 року на YouTube

Вони не обов'язково мають найбільше переглядів, але краще за інших скористались своєю популярністю та заробили на партнерствах із брендами, угодах зі спонсорами та інших продажах


Торік десять найбільш висооплачуваних ютуберів разом заробили $300 мільйонів, підрахували у the US magazine.

Про це повідомляє 1News.

Ось як виглядає топ-10 найбагатших ютуберів від Forbes у 2021 році:

10. Престон Арсемент (Preston). 27-річний хлопець наростив аудиторію завдяки своїм відео з Minecraft. Торік, як і раніше, він непогано заробив – близько 16 мільйонів доларів.

9. Логан Пол (Logan Paul). Суперечливий боксер і влогер заробив 18 мільйонів доларів.

8. “Dude Perfect”. Ця група з п’ятірки коміків була на третьому місці в списку торік, а в 2021 році заробила 20 мільйонів доларів.

7. Райан Каджі (Ryan’s World). Цей хлопчик два роки поспіль очолював топ-список ютуберів, а потім опустився на третє місце, а тепер на сьомому. Мікс із відеооглядів іграшок та сімейних влогів допоміг йому в 2021 році заробити 27 мільйонів доларів.

6. Настя (Nastya). Семирічна дівчинка з Росії має на YouTube близько 90 мільйонів підписників. Вона починала з розпаковок іграшок, і зараз стає все популярнішою. Заробітки Насті в 2021 році виросли до 28 мільйонів доларів.

5. Натан Грем (Unspeakable). Цей гравець у Minecraft новенький у списку, хоча на YouTube вже 10 років. Торік він продав права на свої роботи компанії Spotter, що принесло 28,5 мільйонів доларів.

4. “Ретт і Лінк”(Rhett & Link). А цей дует американських коміків заробив 30 мільйонів доларів.

3. Markiplier. Ще один геймер із діловою хваткою, який створив успішний бренд товарів, заробивши минулого року 38 мільйонів доларів.

2. Джейк Пол(Jake Paul). Зайнявшись боксом, влогер знову опинився у топ-10 на YouTube. Його гучні бої проти знаменитих боксерів допомогли йому заробити 45 мільйонів доларів.

1. MrBeast, який заробив більше всіх на YouTube завдяки своїм трюкам та розіграшам. Торік на своєму каналі він відтворював елементи популярного серіалу “Гра в кальмара”. Якщо враховувати те, що це не єдиний бізнес Джиммі Дональдсона, то разом сума його заробітків у 2021 році навіть подвоїлась. Минулого року він займав у цьому топ-10 друге місце.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button