Цікаве

Наведено дані – скільки заробляють найбільші автовиробники Світу за годину

Експерти з автострахування провели дослідження, в ході якого порахували заробіток 18 найбільших світових автовиробників. Причому, не в рік або квартал, а кожну секунду, хвилину і годину, передає 1news з посиланням на РБК-Україна.

Неважко здогадатися, що всесвітньо відомі виробники автомобілів заробляють серйозні гроші. Але зібрані експертами дані про доходи автоконцернів все одно вражають уяву. Відзначимо, що попри пандемію коронавірусу, минулого року в усьому світі було продано близько 56 мільйонів автомобілів.

Результати вражають. На першій сходинці рейтингу найбільш дохідних автомобільних компаній розташувалася Toyota: при річному виторгу у 275 мільярдів доларів японський бренд отримує 8 731 долар кожну секунду. За хвилину – 523 889 доларів, а за годину – 31,4 долара.

Volkswagen, що зайняв друге місце, заробляє на годину 29,1 мільйона доларів, а концерн Daimler, що замикає трійку лідерів, – 20,1 млн. І навіть у китайського бренду Geely, що знаходиться на 18 місці, годинний заробіток становить півтора мільйона американських доларів.

 

 

Back to top button