Цікаве

Наталія Могилевська показалась без макіяжу та в домашньому одязі: у стосунках розквітла до невпізнаваності

Наталія Могилевська показалась без макіяжу та в домашньому одязі: у стосунках розквітла до невпізнаваності

Відома українська співачка Наталія Могилевська продемонструвала, як виглядає без макіяжу та в домашньому одязі. Зірка на очах помолоділа після початку нових стосунків

Наталія Могилевська давно здобула популярність серед української авдиторії. Знаменитість починала кар’єру багато років тому й за цей час встигла досягти неабиякого успіху. Тепер зірка розвивається в інших нішах, окрім музичної діяльності, та активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість часто показує свіжі фотографії та розповідає про останні події зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно Наталія Могилевська показала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як виглядає на відпочинку. Після спектаклю в Черкасах артистка вирішила завітати до готельного та SPA комплексу в області. Знаменитість дозволила собі розслабитись після важкої роботи та продемонструвала, як виглядає в абсолютно домашньому образі.

На фотографії можна помітити радісні очі знаменитості та її щиру усмішку. Наталія Могилевська безперечно помолоділа та стала виглядати набагато краще. Важко сказати напевне, з чим пов’язані такі зміни, втім можна припустити, що вона розквітла поруч із коханим чоловіком. Артистка раніше зізналась, що тепер зустрічається із загадковим чоловіком, на ім’я Валентин.

Про свої стосунки зірка розповідає мало, адже не хоче наврочити. Наталія Могилевська, ймовірно, керується прикметою, що щастя любить тишу, тому й фанатам майже нічого не розповідає про те, що стосується її особистого життя. Проте, з деяких дрібниць, про які артистка згадувала в різних інтерв’ю, точно відомо, що вона вже живе разом зі своїм бойфрендом.

Back to top button