Цікаве

Найпопулярніші книги 2019-2020, які варто прочитати

Якісна книга розважить вас і урізноманітнює ваше літо. 1News розповідає про найяскравіші книги 2019 і 2020 року. Вони користуються світовою популярністю і вже встигли стати бестселерами.

Тому, швидше вибирайте собі твір до душі в нашому списку, і налаштуйтеся на приємне проведення часу.

Найпопулярніші книги 2019-2020

Обман. Джонатан Келлерман (2020)

Джонатан Келлерман – популярний автор детективів і трилерів, і досвідчений клінічний психотерапевт. На його рахунку вже понад 40 романів, багато з яких стали бестселерами New York Times. На початку детектива “Обман” вчительку Елізу Фріман знаходять мертвою у ванній, наповненій сухим льодом. Перед смертю жінка записала відеозвернення, звинувативши трьох колег-викладачів в насильстві. Тепер поліціянтам потрібно розплутати складну справа, яку їм доручають як “надсекретне розслідування”.

Жюдіт Дюпортей. Любов за алгоритмом. Як Tinder диктує, з ким нам спати (2020)

Сьогодні смартфон дуже важливий для нас: у ньому все наша життя, і особисте теж. Ми довіряємо додаткам для знайомства у виборі ідеального партнера – для сексу на одну ніч, або ж для серйозних стосунків. Але чи можуть цифрові алгоритми дійсно визначити того, хто нам потрібен? Журналістка Жюдіт Дюпортей почала використовувати Tinder, щоб відволіктися після важкого розлучення. Зрештою вийшло дослідження того, які пастки є в Tinder, як він впливає на нашу самооцінку і романтичне життя.

Емі Тан. Пройти краєм світу (2020)

Емі Тан раніше написала популярний роман “Клуб радості та удачі”. Її нова історія про складнощі життя емігрантки – китаянки Лу Лін, котра прожила більшу частину життя в Сан-Франциско. Жінка так і не змогла відчути себе американкою. Зараз вона часто згадує рідне село і те, що залишила в минулому. Лу Лін хоче передати спогади і любов до батьківщини своїй доньці Рут. Але та лише вважає, що її мати трохи не в собі.

Найпопулярніші книги 2019-2020

Місто жінок. Елізабет Гілберт (2019)

Елізабет Гілберт відома на весь світ супербестселером “Їсти. Молитися. Кохати”. У своєму новому романі “Місто жінок” письменниця розповідає про зухвалий і блискучий театральний Нью-Йорк 1940-х років. Дев’ятнадцятирічна Вівіан потрапила в яскравий театральний світ, так і не закінчивши коледж. Дівчина починає працювати костюмеркою, паралельно досліджуючи свою сексуальність. Вона і її нові подруги долають різні перешкоди на шляху до красивого і радісного життя.

Не ний. Джен Сінсеро (2019)

 

Джен Сінсеро – відома бізнес-тренерка, раніше написала “Не си”. Будь впевнений у своїх силах і не дозволяй сумнівам заважати тобі рухатися вперед” (в оригіналі You are badass). Її нова книга – енциклопедія для керівників і тих, хто хоче бути фінансово успішним. Письменниця сама змінила своє життя на краще: успіх до неї прийшов лише після сорока. Раніше жінка дуже економила, винаймала погане житло та одягалася на секонд-хенді. Зараз вона може дозволити собі першокласне життя і відпочинок.

Джерело: Сьогодні

Back to top button