Цікаве

Найкращі планшети Lenovo: рейтинг-2021*

Універсальний пристрій для відпочинку, роботи й розваг – Lenovo планшет. Китайський виробник випускає “таблети” з операційною системою Android або Windows. У модельному ряді пропонуються варіанти різних цінових категорій, завдяки чому продукція набула статусу надійної техніки за розумною вартістю.

Разом з консультантами гіпермаркету електроніки Eldorado розповімо про переваги технологій виробника й допоможемо обрати свій девайс.

Плюси планшетів Lenovo

Переваги більшості планшетів цього китайського бренду:

  • достатній обсяг пам’яті, щоб завантажувати “вимогливі” додатки й працювати з великими проєктами;
  • мала вага й чимало моделей із різною діагоналлю – обирайте відповідно до своєї мети;
  • підвищена автономність для користувачів, що можуть заряджати пристрій лише раз на день;
  • яскравий дисплей з якісним зображенням, щоб читати книги та переглядати сайти навіть у сонячний день;
  • стильний дизайн і мінімалізм у лінійці бізнес-моделей.

Ціновий сегмент для Lenovo переважно середній, тому планшети сподобаються тим, хто воліє слухати музику, дивитися серіали, редагувати документи, читати й грати у прості ігри.

Універсальність продукції дає змогу пересічному користувачеві застосовувати планшет максимально ефективно.

Який планшет вибрати у 2021 році

Спочатку визначтеся із завданнями для планшета, найпоширеніші серед них:

  • робота з графікою. Пристрій повинен добре працювати зі стилусом, екран – правильно передавати кольори й мати хорошу різкість. Краще підійдуть девайси з OC Android;
  • домашнє використання. Для комфортного перегляду відео й серіалів обирайте планшети з оптимальною діагоналлю і бажано з підтриманням 4G;
  • розваги в іграх. Обсяг оперативної пам’яті від 4 Гб, потужний процесор й оптимальна графічна система – обов’язкові умови. Підвищена автономність пристрою буде перевагою;
  • бізнес. Основні вимоги: невеликі вага й розмір, яскравий екран з підвищеною щільністю пікселів, підтримання стилуса. Місткий акумулятор дасть змогу працювати під час подорожей або на відпочинку.

Lenovo ThinkPad X1 Tablet – потужний пристрій для роботи й “вимогливих” ігор. Планшет оснащений процесором Core i7 восьмого покоління й оперативною пам’яттю до 16 Гб у максимальній комплектації. 13 дюймів на дисплеї з роздільною здатністю 3000 х 2000 дають змогу працювати зі складною графікою і монтувати відео. Девайс пропонується з Windows 10 Pro й працює без підзарядження до 9–10 годин активного користування.

Lenovo Tab 10M HD 2/32 – бюджетний планшет для прихильників відпочивати за великим екраном. “Таблет” коштує недорого, проте має надійний процесор Snapdragon 429 на 4 ядра й 2 гігабайти оперативної пам’яті. Вбудованої пам’яті лише 32 Гб, тому радимо одразу купити MicroSD-карту. Хороший вибір для тих, хто прагне заряджати девайс тільки раз на день, дивитися завантажені серіали в обідню перерву й розважатися простими іграми у транспорті.

LENOVO Tab P11 – середня цінова категорія гаджета виправдовує його вартість до останньої копійки. Вага лише 490 г. Процесор Snapdragon 662 на 8 ядер, оперативна пам’ять на 4 Гб, 128 Гб внутрішньої пам’яті й швидке заряджання за допомогою USB Type-C. Акумулятор протримається до 13 годин використання. Дисплей на 11 дюймів із роздільною здатністю 2000 х 1200 підійде для виконання більшості робочих і побутових завдань, складна графіка поза колом його можливостей.

На що звернути увагу

Планшети китайського бренду є балансом вартості й продуктивності. За невеликі гроші ви отримаєте пристрій, на якому можна подивитися фільм, відредагувати документ або поблукати інтернетом.

Невелика доплата дасть змогу обрати потужніший процесор і збільшити обсяг пам’яті, що значно полегшить роботу з графікою та й взагалі повсякденне користування. Кращі моделі для бізнесу й геймінгу відповідають вимогам потужних ігор й великих проєктів.

Головне, на що треба орієнтуватися під час вибору моделі – на завдання, що має виконати ваш планшет.

*на правах реклами

Back to top button